ΜΟΔΑ

Τι σχέση έχει ο Μπρόσναν με τη Burberry;

Τι σχέση έχει ο Μπρόσναν με τη Burberry;
Burberry

Oικογενειακή. Η βρετανική εταιρία μόδας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τη νέα καμπάνια της με κλασικά tartan υφάσματα για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 και ο Ντίλαν Μπρόσναν, ο 18χρονος γιος του Τζέιμς Μποντ με τα Brioni είναι το μοντέλο που κλήθηκε να φέρει το φλέγμα στο βλέμμα.

https://www.instagram.com/p/p

Ο 18χρονος Ντίλαν δεν είναι πρώτη φορά μπροστά από το φακό υπερασπιζόμενος το στυλ. Μόλις πέρσι φωτογραφήθηκε από τον Hedi Slimane για τον Saint Laurent κερδίζοντας ένα πολύτιμο βάπτισμα του πυρός.

https://www.instagram.com/p/p

Στη νέα καμπάνια που ενέκρινε ο Κρίστοφερ Μπέιλι της Burberry, o Ντίλαν αντικαθιστά έναν άλλον περιώνυμο βρετανό απόγονο. Τον Ρόμεο Μπέκαμ που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο Χριστουγεννιάτικο spot του οίκου.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Μάριο Τεστίνο πίσω από το φωτογραφικό φακό φέρνει μια νέα κάστα από αυστηρά βρετανικά γονίδια για τον οίκο που αν και χτυπήθηκε από την κρίση στην Κίνα δεν μοιάζει διατεθειμένος να αφήσει την Αγγλική καταγωγή του ανεκμετάλλευτη.

Τον Ντίλαν Μπρόσναν πλαισιώνουν οι ανερχόμενες, πάντα Βρετανίδες, δίδυμες Ρουθ και Μέι Μπελ ενώ η καμπάνια έχει αναλάβει να μας συστήσει το νέο αίμα στη μόδα από τη Γηραιά Αλβιώνα. Eλίζα Φέραμπανκς, Μπεν Γκρέγκορι, Μπέλα Γιέντομπ, Μίσα Χαρτ, Λίαμ Γκάρντνερ, Σολ Γκος και Λούι Τζόνσον.

Σε 40 εικόνες, η Βρετανία σηκώνει το κεφάλι της στη μόδα ενώ η Burberry ήδη έχει δείξει σε λίγους και εκλεκτούς την καμπάνια και το lookbook μέσω του Snapchat ήδη από τον Οκτώβριο. Ο Πιρς Μπρόσναν είναι πολύ υπερήφανος για τον ψιλόλιγνο γιό του.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ