ΜΟΔΑ

Καμία Gigi, καμία Κένταλ. Μοντέλο της χρονιάς 2015 είναι η Anna Ewers

Καμία Gigi, καμία Κένταλ. Μοντέλο της χρονιάς 2015 είναι η Anna Ewers
Gigi Hadid/ Instagram

H ιστοσελίδα της βιομηχανίας της μόδας Models.com έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα σημαντικότερα πρόσωπα που ορίζουν το μόντελινγκ σήμερα και όχι, μοντέλο της χρονιάς δεν είναι οι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα κοινωνικά δίκτυα Gigi Hadid ή έστω η φίλη της Κένταλ Τζένερ. Μοντέλο της χρονιάς είναι η Anna Ewers, τέλος.

https://www.instagram.com/p/p

Η λίστα που συντάσσεται από περισσότερους από 250 παράγοντες της βιομηχανίας του στυλ (ανάμεσα τους οι Katie Grand, Carlyne Cerf de Dudzeele και Bethann Hardison) αλλά και με τη συνδρομή των επισκεπτών της σελίδας αναδεικνύει τα πρόσωπα εκείνα που φέρνουν πίσω τα χρήματα που επενδύονται επάνω τους, τους "παίκτες" της βιομηχανίας μόδας που υπερασπίζονται τις τάσεις καλύτερα από τους υπόλοιπους.

https://www.instagram.com/p/p

Η Γερμανίδα Ewers αναδείχθηκε καλύτερο Μοντέλο της Χρονιάς από τους ανθρώπους της μόδας ενώ την ακολουθούν εννοείται η Gigi αλλά και η Κένταλ Τζένερ που είναι οι επιλογές του κόσμου που αγοράζει όσα ορίζουν οι άνθρωποι της μόδας. Στους άντρες ο Lucky Blue Smith μοιάζει απόλυτος νικητής σε κάθε κατηγορία καθώς κέρδισε τον τίτλο Άντρας Μοντέλο της Χρονιάς (Industry’s Vote & Readers’ Choice) ενώ ξεχώρισαν επίσης η Rihanna και Justin Bieber γιατί πουλάνε ύφος και ρούχα με την ίδια πυγμή.

Οι ηγέτες του μοντελινγκ στην πληρότητα τους εδώ

Διαβάστε και αυτά

Γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται με τη Gigi Hadid

14 φορές που η Jourdan Dunn νίκησε το φακό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ