ΜΟΔΑ

Ο Gaultier βγάζει στην πασαρέλα τη Ντίτα φον Τιζ και το Παρίσι υποκλίνεται

Ο Gaultier βγάζει στην πασαρέλα τη Ντίτα φον Τιζ και το Παρίσι υποκλίνεται
GONZALO FUENTES/REUTERS

«Εκκεντρική και αστεία» ήθελε να είναι η επίδειξή του ο Jean Paul Gaultier και τα κατάφερε με το παραπάνω. Ακόμα περισσότερο, βγάζοντας στην πασαρέλα τη σταρ του Μπουρλέσκ Ντίτα φον Τιζ, η οποία από τον περασμένο Οκτώβριο πρωταγωνιστεί στην παράσταση που έχει ανεβάσει ο σχεδιαστής στο Φολί Μπερζέρ....  

Η παράσταση του Gaultier στο θρυλικό Φολί Μπερζέρ, έχει τον πολύ κατάλληλο τίτλο «Fashion Freak Show», και είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του και την καριέρα του, μια ζωντανή αυτοβιογραφία που κέρδισε κοινό και κριτικούς. Στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, ο σχεδιαστής συνεργάστηκε και πάλι με την πρωταγωνίστρια της παράστασης, τη Ντίτα φον Τιζ, η οποία φυσικά έκανε και τη μεγάλη διαφορά.

Όχι ότι τα ρούχα από μόνα τους δεν θα αρκούσαν, αφού ο σχεδιαστής φαίνεται ότι περνάει μια περίοδο μεγάλης έμπνευσης. Τα χρώματα και οι φόρμες, ήταν, όπως πάντα, πρωταγωνιστές στο σόου του, που ήταν εμπνευσμένο από τη θάλασσα αλλά και την Άπω Ανατολή.

Το σόου απέσπασε πολύ καλές κριτικές και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν με θαυμασμό για το γεγονός ότι τα ρούχα του Gultier είναι τολμηρά και απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και δεν φοβούνται.

https://www.instagram.com/p/Bs-_PAjhMXL

ΔΗΜΟΦΙΛΗ