Εβδομάδα Μόδας: Λαμπερή πολυτέλεια από τον Elie Saab στο Παρίσι
«Ήθελα να δοξάσω τη μαγεία της θηλυκότητας», είπε ο Λιβανέζος σχεδιαστής Elie Saab στα παρασκήνια πριν την έναρξη της επιδειξής του στην εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Και τα κατάφερε.
Ο ίδιος εργαζόταν πυρετωδώς μέχρι την τελευταία στιγμή, διορθώνοντας προσωπικά έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, άφησε τα κορίτσια με τις δημιουργίες του να βγουν στην πασαρέλα. Η επίδειξη ήταν μοναδική και απέπνεε λαμπερή πολυτέλεια, χωρίς όμως καμία υπερβολή στα ρούχα και στο στάιλινγκ.
Ο Saab συνεχίζει να έχει το ατελιέ του στη Βυρητό, παρότι γνωρίζει τεράστια αποδοχή και επιτυχία στο Παρίσι και παγκόσμια. Ο ίδιος λέει ότι φέρνει στη γαλλική υψηλή ραπτική το μεσογειακό του ταμπεραμέντο και την ευαισθησία του. Η φετινή του συλλογή, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, δικαίωσε τις δεκάδες θαυμάστριες της δουλειάς του που έσπευσαν να την απολαύσουν από κοντά. Οι παραγγελες για τα περίφημα νυφικά του αναμένεται να εκτοξευτούν τους επόμενους μήνες.
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε αναμένεται η επόμενη δόση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00