ΜΟΔΑ

Οι Μπέκαμ είναι το χρυσό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας

Οι Μπέκαμ είναι το χρυσό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας
Victoria Beckham/Instagram

Ο βρετανικός τύπος έφερε στο φως τα έσοδα της άτυπης βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι πολλά. Σύμφωνα με την Companies House τα εισοδήματα του μάγου των γηπέδων και της γυναίκας του, πρώην Posh Spice και νυν πολυβραβευμένη σχεδιάστρια μόδας για φέτος μάζεψαν περίπου 88 εκατομμύρια ευρώ.

Eκείνη και εκείνος

Αυτό είναι το νέο που αφορά τους περισσότερους. Η Βικτόρια Μπέκαμ κατάφερε όχι μόνο να εδραιωθεί σαν μια γυναίκα που ορίζει το στυλ αλλά φέρνει πλέον στο νοικοκυριό τους περισσότερα χρήματα από τον φιλάνθρωπο σύζυγο της.

Τα χαρτιά καταμαρτυρούν ότι η εταιρία της Μπέκαμ, Beckham Brand Holdings (BBH) είχε μέσα στο 2015 κέρδη 17.108.300 ευρώ ενώ η εταιρία του Μπέκαμ Footwork Productions λίγο λιγότερα, μόλις 16.973.400 εκατομμύρια ευρώ.

Η περιουσία των Μπέκαμ υπολογίζεται συνολικά στα 690.804.000 ευρώ ενώ κάθε μέρα που ο ήλιος ανατέλλει πάνω από το Λονδίνο εκείνοι κερδίζουν περίπου 92.473 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/p

Η Adele δεν εγκρίνει

Οι γονείς φροντίζουν να μοσχοπουλήσουν τα παιδιά τους σε εταιρίες μόδας (βλ. Burberry) αφού η οικογενειακή επιχείρηση πρέπει να συνεχίσει ενώ η Adele σχολίασε σε ανύποπτο χρόνο για την εκμετάλλευση του οικογενειακού της πορτρέτου:

“Πιστεύω ότι είναι άδικο από τα media να επιμένουν να έχουν πρόσβαση στην οικογένεια μου, δεν είμαστε brand. Κάποιοι το κάνουν και αν είναι ευτυχισμένοι με αυτή τους την απόφαση καλά κάνουν. Όμως η δική μου οικογένεια δεν είναι μέρος του πακέτου”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ