ΜΟΔΑ

Ανακάλυψε το τέλειο δώρο για εκείνη, με την επιβεβαίωση των φίλων της!

Ανακάλυψε το τέλειο δώρο για εκείνη, με την επιβεβαίωση των φίλων της!

Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείς να βρεις πολύ εύκολα το τέλειο δώρο! Μια πρωτότυπη ιδέα από την Pandora, σε βοηθάει να ανακαλύψεις ένα μοναδικό κόσμημα που θα την ενθουσιάσει.

Οι πιο ωραίες εκπλήξεις, λένε, έρχονται σε μικρές συσκευασίες. Κάτι που είναι αλήθεια, πολύ περισσότερο τα Χριστούγεννα, όπου το κόσμημα έρχεται πρώτο στις επιθυμίες μιας γυναίκας. Πόσο κοντά όμως μπορεί να φτάσει ένας άνδρας στην ιδανική επιλογή κοσμήματος;

Η Pandora, θέλοντας να μεγιστοποιήσει το συμβολισμό και την αξία ενός δώρου αλλά και την ικανοποίηση του αποδέκτη, μέσα από τον Οδηγό εύρεσης δώρου, βοηθάει κάθε άνδρα να κάνει πραγματικότητα την ευχή της πιο σημαντικής γυναίκας της ζωής του.

Μια πολύτιμη, δεύτερη γνώμη

Το "Second Opinion", αναγνωρίζοντας ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική, όπως και το χριστουγεννιάτικο δώρο της, είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε άντρα που δυσκολεύεται να αποφασίσει το κόσμημα που θα χαρίσει. Η καινοτομία του είναι, ότι μπορεί να συμβουλευτεί και να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη από τους φίλους της.

Τώρα η επιλογή δώρου γίνεται ακόμα πιο εύκολη, ακόμα πιο γρήγορη και χωρίς καθόλου άγχος, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο το δώρο που θα διάλεγε και η ίδια για τον εαυτό της, με 5 απλά βήματα:

1. Επισκέπτεσαι αυτή την ιστοσελίδα το για να εμπνευστείς μέσα από την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA.

2. Επιλέγεις τα κοσμήματα που ταιριάζουν στο χαρακτήρα και το στυλ του αγαπημένου σου προσώπου.

3. Ζητάς τη γνώμη και τη συμβουλή των φίλων της, μέσω Facebook ή e-mail.

4. Οι φίλοι της ψηφίζουν το δώρο που πιστεύουν ότι θα της αρέσει περισσότερο.

5. Λαμβάνεις το Link με τα αποτελέσματα στο email σου. Μπορείς πολύ εύκολα να βρεις τα επιλεγμένα κοσμήματα στο www.pandorashop.gr ή στο κοντινότερο Pandora store.

Το ‘’Second Opinion’’ είναι μια νέα εμπειρία που αλλάζει τελείως τον τρόπο που επιλέγουμε. Πάνω στην ώρα για τα χριστουγεννιάτικα δώρα!

Ανακάλυψε την εμπειρία εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ