Η Ιρίνα Σάικ ειναι εξίσου όμορφη με κοντά μαλλιά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Numérο
Η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ φωτογραφήθηκε για το γαλλικό περιοδικό «Numéro» και όλοι στάθηκαν στα απίθανα κοντά μαλλιά της. Το μοντέλο αφέθηκε στο φωτογραφικό φακό του Peter Lindbergh και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Η Ιρίνα Σάικ πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού για το επετειακο τεύχος των είκοσι χρόνων του και είναι πραγματικά πιο όμορφη από ποτέ.
Βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν το γνωστό μοντέλο έχει κόψει τα μαλλιά της κοντά ή αν φοράει κάποια περούκα, αν και το πιθανότερο είναι το δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση, το νέο hair look της Ρωσίδας καλλονής είναι εντυπωσιακό και θυμίζει λίγο το σούπερ μόντελ των 90ς, Λίντα Ευαντζελίστα. Η Ιρίνα Σάικ στο εξώφυλλο του περιοδικού «Numéro» φοράει ένα κορμάκι Yves Saint Laurent. Η φωτογράφιση έγινε στο Παρίσι.
SPONSORED
Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Πώς θα κατοχυρώσετε σήματα, σχέδια και ευρεσιτεχνίες με χρηματοδότηση ΕΕ
16:18
BofA: Πτώση στις προβλέψεις για το φυσικό αέριο στην Ευρώπη – Άνοδος στις τιμές άνθρακα
16:11
Χανταϊός: Εξιτήριο και καραντίνα στο σπίτι για 20 βρετανούς που επέβαιναν στο κρουαζειρόπλοιο
16:09
Στέφανι Χσου, Γκάι Πιρς και Χάνα Γουάντινγκχεμ στο νέο αστυνομικό θρίλερ «The Teller»
15:57