Πώς είναι άραγε όταν σε μια οικογένεια γεμάτη εκατομμυριούχους, σταρ και σουπερμόντελ είσαι η μόνη άγνωστη; Η σχεδιάστρια μόδας Αλάνα Χαντίντ, εξηγεί...  

Οι σταρ της οικογένειας Χαντίντ είναι (χωρίς ιδιαίτερη σειρά): Η Μπέλα – σουπερμόντελ, η Τζίτζι -σουπερμόντελ, ο Ανουάρ -σχεδόν σουπερμόντελ, η Γιολάντα – μαμά και μάνατζερ, και ο Μοχάμετ – μπαμπάς και πλούσιος.

Και μετά, είναι και η Αλάνα. Σχεδιάστρια μόδας, την οποία τα μεγάλα περιοδικά του χώρου αποκαλούν «η κρυμμένη Χαντίντ».

H Αλάνα δεν είναι μακριά από την οικογένεια, συνεργάστηκε κιόλας με τον πατέρα της για να βγάλουν μαζί μια σειρά γυαλιών ηλίου, που ονόμασαν -αναμενόμενα- «Hadid Eyewear». Η ίδια η Αλάνα λέει ότι δεν είναι σε ανταγωνισμό με τα διάσημα αδέλφια της. «Όλοι αγαπάμε πολύ τις δουλειές μας και προσωπικά αισθάνομαι επιτυχημένη, κάνω πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, όπως κάνουν και οι αδελφές μου. Αλλά για μένα η επιτυχία δεν ταυτίζεται με τη φήμη», λέει.

Η Αλάνα προσθέτει ότι τα αδέλφια Χαντίντ είναι σαν όλα τα αδέλφια του κόσμου: Μοιράζονται τα ρούχα τους –«Ήμουν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και πήρα κάποια από τα πράγματα της Τζίτζι, ενώ κι εκείνη φορούσε ρούχα από τη συλλογή μου τις προάλλες», λέει. Επίσης δουλεύουν όλοι στη βιομηχανία της μόδας. «Μάλλον είναι στα γονίδιά μας», λέει η Αλάνα. «Πέρα από το πόσο διάσημες ή πλούσιες είναι, πάνω απ’ όλα είναι αδελφές μου», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!