ΜΟΔΑ

Πέντε πράγματα που δεν θες να ξέρεις για τη Hailey Baldwin

Πέντε πράγματα που δεν θες να ξέρεις για τη Hailey Baldwin
Twitter/ Hailey Baldwin

O Tζάστιν Μπίμπερ έγινε αφορμή για να πυροδοτηθεί το ενδιαφέρον της light ειδησεογραφίας για αυτό το κορίτσι που ανήκει σε μια δυναστεία του Χόλιγουντ. Η Hailey Baldwin πέρασε τις γιορτές με τον Καναδό υπερσταρ στο St.Barths της Καραϊβικής και αν και οι δύο τους είναι φίλοι εδώ και χρόνια, τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στο Instagram έκαναν πολλούς να μιλάνε για ένα ειδύλλιο εν τη γεννέση του. Ποια είναι; Από που έρχεται; Που πάει; Γιατί μας νοιάζει; Όλα απαντώνται παρακάτω πλην ενός.

Είναι μια συνήθης ύποπτη

Κόρη του ηθοποιού Steven Baldwin και της Kennya Baldwin η Hailey είναι ανιψιά εννοείται και των υπολοίπων της φαμίλιας. Οι Alec, William και Daniel μεγάλωσαν στα πόδια τους το κορίτσι που γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1996 στην Αριζόνα. Α έχει και μια αδελφή, την Alaia.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι ένα μοντέλο κατά λάθος

Με ύψος 1.75 η ίδια δεν πίστευε ότι μπορεί να κάνει πολλά στο modeling όπως και ομολόγησε στο Yahoo Style. "Δεν είναι κάτι που επιδίωξα" δήλωσε. "Δεν με ενδιέφερε να το κάνω. Ήταν κάτι που απλά προέκυψε και αυτό είναι και το καλύτερο. Δεν μου αρέσει να με εξαναγκάζουν σε κάτι" πρόσθεσε. Έχοντας ήδη κάνει καμπάνιες για την εταιρία French Connection και έχοντας περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου την άνοιξη του 2015 στο show του Topshop Unique δίπλα από τις πολύ καθιερωμένες Cara Delevigne και Jourdan Dunn αλλά και τον Tommy Hilfiger, η Hailey Baldwin έχει ήδη στολίσει με το σέξι μούτρο της τα εξώφυλλα των περιοδικών LOVE, Jalouse της Γαλλίας και L'Officiel της Ολλανδίας.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι μέλος της συμμορίας των Kardashian παύλα Jenner

Μάλιστα η φερόμενη νέα σύντροφος του Μπίμπερ έχει χτυπήσει ίδιο tattoo με την Kendall ήδη από τον Αύγουστο 2015. Το tattoo τους είναι το συγκλονιστικό "BFF" που μεταφράζεται σε Best Friends Forever ή αλλιώς Καλύτερες Φίλες Για Πάντα Μέχρι Να Βρούμε Καλύτερη. Επιπλέον η Ηailey συχνά πυκνά εμφανίζεται στις Snapchat αναρτήσεις της Kylie Jenner ενώ έδωσε και το παρόν στο χριστουγεννιάτικο soiree της μητέρας όλων των Κ, της ΚριςΤζένερ. Εννοείται ότι είναι φίλη και με τις αδελφές Gigi και Bella Hadid. OMG κοκ.

https://www.instagram.com/p/p

Έχει σπουδάσει μπαλέτο

Αν αναρωτήθηκες για κάποιο δέκατο του δευτερολέπτου από που έχει κληρονομήσει την κομψότητα και την ευθυτενή στάση της η Hailey έχει απαντήσει για αυτό. "Κάνω μπαλέτο από πέντε ετών και χορεύω ήδη εδώ και 12 χρόνια" είπε το κορίτσι που κάποτε ήταν μοντέλο του περιώνυμου πρακτορείου Ford Models πριν αλλάξει agency την προηγούμενη χρονιά για τα εξίσου σημαντικά στο χώρο της μόδας, Heroes Models και Storm Model Management. "Αυτό είναι το πάθος μου, αυτό μου αρέσει πραγματικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς χορό. Ακόμα κι αν δεν χορεύω πλέον τόσο πολύ, θα το κάνω για πάντα σαν ένα αγαπημένο χόμπι."

https://www.instagram.com/p/p

Θέλει να γίνει ό,τι και οι πρόγονοι της

Θέλει να γίνει ηθοποιός, θέλει να ανέβει στη σκηνή, θέλει να λάμψει σε μιούζικαλ, ειδικά στο Broadway. "Μου αρέσει η υποκριτική, μου αρέσει το θέατρο, έχω ήδη σπουδάσει 7 χρόνια μουσικό θέατρο και αυτό είναι το όνειρο μου" είπε.

https://www.instagram.com/p/p

Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Ελλάδα

Αδιάφορη για όσα δήλωσε ο Χόλγκερ Σμίντινγκ, επικεφαλής οικονομολόγος της τράπεζας Μπέρενμπεργκ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt που είπε ότι “η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κατά πολύ χειρότερη από ό,τι ένα χρόνο πριν” αλλά και “πραγματική ώθηση για την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας δεν πρόκειται να έρθει, η χώρα θα παραμείνει καταρχήν καθηλωμένη στο έδαφος” σύμφωνα με τη Deutsche Welle, η Hailey κλείνει τη μια καμπάνια πλέον μετά την άλλη, με τελευταία της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 του Philip Plein. Αυτά και άλλα ψυθίρισε στον Μπίμπερ για μια νέα, καλή χρονιά. Σςςςς.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ