Ο Κιάνου Ριβς μπορεί να έχει καιρό να εμφανιστεί σε κάποια ταινία αλλά είπε το «ναι» στον οίκο Yves Saint Laurent και πόζαρε για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, στο φωτογραφικό φακό του David Sims. 

Φορώντας κομμάτια του γαλλικού οίκου, ο Κιάνου Ριβς επιβεβαιώνει το γνωστό μυστηριώδες ύφος για το οποίο είναι διάσημος τόσα χρόνια στο κοινό του κινηματογράφου.

Στις αρχές της εβδομάδας ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου Saint Laurent, Άντονι Βακαρέλο, αποκάλυψε ότι ο δημοφιλής πρωταγωνιστής είναι το πρόσωπο της καμπάνιας ανδρικών ρούχων της πολυτελούς ετικέτας για αυτήν την σεζόν.

Η καμπάνια συναντά τον Ριβς σε μια τριάδα ασπρόμαυρων εικόνων από τον διάσημο φωτογράφο David Sims με αρκετό μποέμ και μπλαζέ ύφος.

Ο Βακαρέλο που είχε την ευθύνη και την επιμέλεια για τις φωτογραφίες δήλωσε πως ο Ριβς είναι τέλειος για τον ρόλο του ως μοντέλο. Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Κιάνου Ριβς φλερτάρει με το ρόλο μοντέλου καθώς πριν από ένα χρόνο είχε πρωταγωνιστήσει και σε διαφήμιση για την εταιρεία SquareSpace.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!