ΜΟΔΑ

Ο Κιάνου Ριβς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent

Ο Κιάνου Ριβς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent
Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο Κιάνου Ριβς μπορεί να έχει καιρό να εμφανιστεί σε κάποια ταινία αλλά είπε το «ναι» στον οίκο Yves Saint Laurent και πόζαρε για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, στο φωτογραφικό φακό του David Sims. 

Φορώντας κομμάτια του γαλλικού οίκου, ο Κιάνου Ριβς επιβεβαιώνει το γνωστό μυστηριώδες ύφος για το οποίο είναι διάσημος τόσα χρόνια στο κοινό του κινηματογράφου.

Στις αρχές της εβδομάδας ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου Saint Laurent, Άντονι Βακαρέλο, αποκάλυψε ότι ο δημοφιλής πρωταγωνιστής είναι το πρόσωπο της καμπάνιας ανδρικών ρούχων της πολυτελούς ετικέτας για αυτήν την σεζόν.

Η καμπάνια συναντά τον Ριβς σε μια τριάδα ασπρόμαυρων εικόνων από τον διάσημο φωτογράφο David Sims με αρκετό μποέμ και μπλαζέ ύφος.

Ο Βακαρέλο που είχε την ευθύνη και την επιμέλεια για τις φωτογραφίες δήλωσε πως ο Ριβς είναι τέλειος για τον ρόλο του ως μοντέλο. Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Κιάνου Ριβς φλερτάρει με το ρόλο μοντέλου καθώς πριν από ένα χρόνο είχε πρωταγωνιστήσει και σε διαφήμιση για την εταιρεία SquareSpace.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ