ΜΟΔΑ

Η Δωροθέα Μερκούρη στο επόμενο το talk του Utopia @ Golden Hall.

Η Δωροθέα Μερκούρη στο επόμενο το talk του Utopia @ Golden Hall.

Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν και παραμένει μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Η γυναίκα που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ως το πρόσωπο της μεσογειακής ομορφιάς είναι ηθοποιός, μητέρα και πρότυπο για πολλές γυναίκες. Η προσωπικότητα και οι ερμηνείες της είναι σημείο αναφοράς και η παρουσία της εμπνέει.

Η γυναίκα που άντρες και γυναίκες αγαπούν και στηρίζουν σε όλη της την πορεία θα είναι καλεσμένη του Δημήτρη Αργυρόπουλου στη θεματική New Nomads στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για το στιλ, τα ταξίδια της, τις έντονες εμπειρίες που έχει ζήσει και φυσικά τη μοναδική φιλοσοφία της για τη ζωή. Λίγο πριν βρεθεί στο concept showroom, της θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Παρασκευή 19/7 στις 17:00 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live τη συνέντευξη.

Τι σημαίνει για σένα πολυτέλεια το 2019; Πώς έχει αλλάξει ο όρος στο πέρασμα του χρόνου;

Πολυτέλεια είναι να έχω χρόνο με τα παιδιά μου. Να ταξιδεύω μαζί τους για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον πανέμορφο πλανήτη μας. Να χάνομαι σε μια άγνωστη πόλη. Να έχω τον χρόνο να μην κάνω τίποτα κάποιες στιγμές μέσα στην μέρα. Να μαγειρέψω ένα καλό φαγητό. Να πάω στην Ινδία. Να μου λέω συγγνώμη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ