ΜΟΔΑ

Πώς η Τζίτζι Χαντίντ έσωσε την επίδειξη μόδας της Chanel μετά από «εισβολή»

Πώς η Τζίτζι Χαντίντ έσωσε την επίδειξη μόδας της Chanel μετά από «εισβολή»
Vianney Le Caer/Invision/AP

Άριστα αντανακλαστικά επέδειξε η Τζίτζι Χαντίντ, απομακρύνοντας μια Γαλλίδα YouTuber κωμικό που «εισέβαλε» στην πασαρέλα με τα μοντέλα και σώζοντας την επίδειξη του οίκου Chanel για την σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2020 στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Η Marie S'Infiltre όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, πέρασε από τους άνδρες ασφαλείας του σόου και ανέβηκε στην πασαρέλα, μαζί με τα μοντέλα, τα οποία συνέχισαν τη δουλειά τους.

Η Τζίτζι τότε την πλησίασε και άρχισε να την μιλά και να την οδηγεί προς την έξοδο, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

Η Youtuber και κωμικός σε δηλώσεις της είπε πως δεν της άρεσε η συμπεριφορά του νεαρού μοντέλου. «Η Τζίτζι ήταν εκνευρισμένη και φέρθηκε κάπως επιθετικά προς το πρόσωπό μου. Προφανώς και δεν κατάλαβε την κωμική μου πράξη. Πάντως, μπορώ να την καταλάβω και συνεχίζω να την αγαπώ παρά τα όσα έγιναν».

https://www.instagram.com/p/B3EhFW_lHe7

Η Marie S'Infiltre έχει περίπου 230.000 ακόλουθους και είναι γνωστή για τις παρεμβάσεις της. Σε ένα από τα βίντεό της συμμετέχει σε μια διαδήλωση φορώντας μάσκα του Εμανουέλ Μακρόν και σε ένα άλλο βίντεο παίρνει συνέντευξη από υποστηρικτές της Μαρίν Λεπέν, προσποιούμενη πως είναι υποστηρίκτρια της ακροδεξιάς πολιτικού.

Η ίδια εξήγησε πως εισέβαλε στο σόου της Chanel γιατί είναι ένας «αθάνατος» Οίκος Μόδας

«Αντιλαμβάνομαι πως πολλοί άνθρωποι νιώθουν οργή γιατί δούλεψαν πολύ για την επίδειξη αλλά στο τέλος της ημέρας δεν χάλασα τίποτα! Είμαι απλά μια αστεία εικόνα πίσω από μια ταινία».

Με τη σειρά του ο οίκος μόδας σε δήλωσή του στο CNNi είπε πως η εμφάνισή της δεν ήταν σχεδιασμένη και πως οι άνδρες ασφαλείας την οδήγησαν προς την έξοδο.

Gigi Hadid saves Chanel show as comedian crashes the runway

ΔΗΜΟΦΙΛΗ