ΜΟΔΑ

Ίγκι Ποπ, Σιένα Μίλερ και Γκούτσι Μέιν μάς προσκαλούν σε πάρτι για λογαριασμό του Gucci

Ίγκι Ποπ, Σιένα Μίλερ και Γκούτσι Μέιν μάς προσκαλούν σε πάρτι για λογαριασμό του Gucci
Instagram

Ο ανυπέρβλητος Ίγκι Ποπ, ο ράπερ Γκούστι Μέιν και η ηθοποιός Σιένα Μίλερ είναι μερικά από τα νέα πρόσωπα της καμπάνιας του οίκου Gucci για την προώθηση της νέας του κολεξιόν.

Το διαφημιστικό, με τίτλο ράπερ Γκούστι Μέιν, ο , ήταν μια ιδέα του σχεδιαστή ράπερ Γκούστι Μέιν, ο , γυρίστηκε στη ράπερ Γκούστι Μέιν, ο της Ρώμης και ως στόχο έχει να καταγράψει ένα πανηδονιστικό πάρτι.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας η καμπάνια περιγράφει ένα «πάρτι στη βίλα, όπου οι επισκέπτες, φυσικά, φτάνουν με λιμουζίνες ή ελικόπτερα, επειδή το κλισέ είναι αναφαίρετη ειρωνεία. Όλοι βρίσκονται παντού, από τη μπανιέρα μέχρι την πισίνα: από τον αιώνιο πρόθυμο και τον άγριο ροκ σταρ, την λαμπερή δημοσιοσχετίστρια, μέχρι την αστή και τον μεγιστάνα μέχρι τον αστέρα της χιπ χοπ. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι τι και ποια είναι η παρέα, γιατί ακριβώς αυτή η φαινομενική σύγχυση είναι που κάνει το διπλό G να ξεχωρίζει».

https://www.instagram.com/p/B3FMFmkgw9Y

Την παράσταση -και- σε αυτό το πάρτι, κλέβει φυσικά ο αγέραστος Ίγκι, που είναι και βετεράνος, τόσο των πάρτι, όσο και των ηδονών της ζωής…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ