ΜΟΔΑ

Aυτός είναι ο Κάμερον Ντάλας, το νέο It boy της μόδας

Aυτός είναι ο Κάμερον Ντάλας, το νέο It boy της μόδας
ItacamDallas/Twitter

Λίγες ημέρες πριν, στους δρόμους του Μιλάνο κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας αντρικής μόδας (F/W16), ένας κύριος προκαλούσε κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους. Δεν ήταν σχεδιαστής, δεν ήταν μοντέλο, δεν ήταν κάποιος από το γαϊτανάκι της μόδας, δεν ήταν ένας street styler, ένας fashionista, ένας παράγοντας του στιλ. Ήταν ο Κάμερον Ντάλας (Cameron Dallas).

Ποιός;

Μα ο Κάμερον Ντάλας.

Τι εστί Κάμερον Ντάλας;

Μα τον Τουτάτη, πολλά.

Tο χάος αφορούσε σε millennials που συσσωρεύθηκαν ο ένας επάνω στον άλλον, κοριτσάκια ως επί το πλείστων με τον τελευταίο τεχνολογικό εξοπλισμό. Με smartphones που φέρουν ενημερωμένες εκδόσεις Snapchat, Instagram, Facebook, Vine, Τwitter, όλο το μενού των social media πλήρες δίνει το παρόν στις οθόνες τους και δεν μπόρεσαν να δείξουν τρόπους όταν είδαν το είδωλο μπροστά τους. Αυτό είναι ο Cameron Dallas, ένα είδωλο της Gen Y, ένας Beatle για τους έφηβους που δεν ξέρουν τι είναι dial-up, ένας 21χρονος από την Καλιφόρνια που ξεκίνησε το Vine λογαριασμό του για να τρολάρει ή να διασκεδάσει τη βαρεμάρα του ή για να κερδίσει όσα έχει καταφέρει σήμερα.

2013, ο Ντάλας ξεκινάει

Κάνει 346 αναρτήσεις στο Vine. Κατακτάει 9,1 εκατ. κόσμο στο app. Aνακηρύσσεται ο 10ος πιο δημοφιλής Viner στον κόσμο. 2016, o Κάμερον Ντάλας "αξίζει" περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2014 η εταιρία παραγωγής AwesomenessTV χρηματοδοτεί την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους με τις περιπέτειες του Ντάλας. Από τα 6 δεύτερα του Vine σε πολλά λεπτά ο 12χρονος γίνεται από σφηνάκι χαζομάρας, παίκτης στη βιομηχανία του θεάματος. Η ταινία κυκλοφόρησε, τίτλος της "Αποβολή". Στόρι το παρακάτω:

"Ένας απίθανος έφηβος φαρσέρ κάνει απίθανα αστείες φάρσες σε απίθανα αφελείς φίλους του. Ο διεθυντής του δίνει αποβολή. Κάνει ό,τι μπορεί να μην το μάθουν οι γονείς του. Τέλος." Η ταινία έχει βαθμολογία 54% στο Rotten Tomatoes. Αν και οι κριτικές δεν ήταν και οι καλύτερες ο Ντάλας, ετών 19 περίπου πλέον, συμμετέχει στο τηλεοπτικό θρίλερ American Odyssey, δανείσει τη φωνή του σε παιδική ταινία με ήρωα έναν βάτραχο, τον Freddy, και συμμετείχε στην ταινία The Outfield μαζί με ένα cast αποκλειστικά σχεδόν από Viners.

Το single του Ντάλας κυκλοφορεί. Αν και οι κριτικές δεν ήταν και οι καλύτερες τα εκατομμύρια που τον ακολουθούν το έφεραν στην κορυφή του Trending 140 από το Billboard -που πλέον έχει καταρτίσει λίστες για τα πάντα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία για το πως η μουσική βιομηχανία λειτουργεί και ο Ντάλας θα ήθελε να συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτόν.

Ο Ντάλας είναι μόδα

Προς τι λοιπόν ο χαμός στο Μιλάνο; Ο Κάμερον Ντάλας είναι το επόμενο It boy της εταιρίας Calvin Klein που τον έντυσε με ένα ωραίο, πράσινο, αυστηρό κοστούμι και τον έδωσε στα πλήθη.

Σαν άλλος Πάπας ο Κάμερον Ντάλας βγήκε στο μπαλκόνι, χαιρέτησε το κοινό και το ευλόγησε με την ανάρτηση αυτή

"O κόσμος στο Μιλάνο είναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ" έγραψε στο Twitter του και αυτή η σοφία άρεσε σε περισσότερους από 24.000 και κάτι followers. Περίπου 28,7 και κάτι εκατομμύρια άλλοι αδιαφόρησαν αλλά ο Kάμερον Ντάλας ξέρει ότι στα social media η συχνότητα κάνει τη διαφορά για αυτό απόψε ξεκουράστηκε, έκανε ja(cuzi) προφανώς για να ευχηθεί στα πλαίσια του #1_Χρόνος_Συριζα. Ίσως και όχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ