ΜΟΔΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Versace (pics&vid)

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Versace (pics&vid)
Instagram/Versace

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την περίφημη επίδειξη για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του οίκου Versace, στην οποία η Τζένιφερ Λοπεζ φόρεσε ξανά το εικονικό πράσινο φόρεμα.

Πρόκειται για το φόρεμα που οδήγησε στη δημιουργία της υπηρεσίας Google Images, 20 χρόνια νωρίτερα. Φορώντας το στην πρόσφατη επίδειξη του Μιλάνου, η Λόπεζ ενθουσίασε εξίσου με εκείνη την πρώτη φορά. Ίσως και περισσότερο

Τώρα, η Λόπεζ, μαζί με την Κένταλ Τζένερ, πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, μια σειρά από φωτογραφίες διά χειρός των περίφημων φωτογράφων μόδας Μερτ Άλας και Μάρκους Πίγκοτ. Το θέμα της καμπάνιας είναι -πέρα από τη J.Lo φυσικά- το internet και πώς «θόλωσε» τις γραμμές της ζωής μας: Τα όρια ανάμεσα στο προσωπικό και το δημόσιο, τη μόδα και την τεχνολογία, τον αυτοθαυμασμό και τη ματαιοδοξία

Η Λόπεζ και η Τζένερ πληκτρολογούν το όνομά τους σε μια ολογραφική οθόνη και γίνονται ταυτόχρονα το υποκείμενο και το αντικείμενο της αναζήτησης. Όσο το κάνουν αυτό, φοράνε ρούχα με πριντ παρόμοιο (ή και ίδιο) εκείνου του φορέματος.

https://www.instagram.com/p/B7K_lzqipOH

«Είμαι πολύ υπερήφανη που το Google Images εφευρέθηκε επειδή η Τζένιφερ φόρεσε εκείνο το φόρεμα», λέει η Ντονατέλα Βερσάτσε στη δήλωση που συνοδεύει την καμπάνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ