ΜΟΔΑ

Κορωνοϊός: Ακυρώνεται το φετινό ΜΕΤ Gala - Η Άννα Γουίντουρ έκανε την ανακοίνωση

Κορωνοϊός: Ακυρώνεται το φετινό ΜΕΤ Gala - Η Άννα Γουίντουρ έκανε την ανακοίνωση
Charles Sykes/Invision/AP

Το περίφημο MET Gala, τα Όσκαρ της μόδας όπως αποκαλούν το διάσημο event οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τη βιομηχανία του στιλ, φέτος δεν θα μας χαρίσει τις συνήθως εντυπωσιακές εικονες του, καθώς έπεσε θύμα του κορωνοϊού.  

Το Μet Gala 2020 έπέσε και αυτό θύμα του κορωνοϊού όπως ανακοίνωσε η πρόεδρός του από το 1995 Άννα Γουίντουρ και ως εκ τούτου ακυρώνεται οριστικά. Το ετήσιο λαμπερό event λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου και είναι γνωστό και ως τα Όσκαρ της Μόδας, αφού είναι το σημείο συνάντησης του κόσμου της μόδας με τον κόσμο των διασημοτήτων.

Το ΜΕΤ Gala πραγματοποιείται στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, από το οποίο πήρε και το όνομά του, γιορτάζοντας την εαρινή έκθεση του Costume Institute του μουσείου και τα έσοδά του πηγαίνουν στην ενίσχυση του μουσείου.

Ωστόσο, μέσα από τα social media οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το Met Gala 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, όπως είχε προγραμματισθεί, στις 4 Μαΐου, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Mάλιστα, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση, δεν θα υπάρχει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του και ακυρώνεται οριστικά.

https://www.instagram.com/p/B9zpBE9JddY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ