ΜΟΔΑ

Kέιτ Μος και Πόπι Ντελεβίν για τη Save The Children

Kέιτ Μος και Πόπι Ντελεβίν για τη Save The Children

Μερικές από τις βασίλισσες του modeling συμμαχούν με πέντε Βρετανούς σχεδιαστές σε μία καμπάνια ουσίας.

Οι Christopher Kane, Bella Freud, Charlotte Olympia, Giles Deacon και Henry Holland δημιουργούν τη δική τους εκδοχή για το πάντα ευπώλητο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ και οι Κέιτ Μος, Πόπι Ντελεβίν, Κάρεν Έλσον, Έριν Ο Κόνορ και Ντρι Χέμινγουει ανέλαβαν να τους εμπνεύσουν και να τα προωθήσουν. Τα έσοδα θα ενισχύσουν οικονομικά την ΜΚΟ, Save The Children, κάτι που αποτέλεσε κίνητρο για αυτή τη συμμαχία του στυλ.

“H μόδα μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές και αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο” σχολίασε η 41χρονη Μος που εξήρε τη συνεργασία της με τη σχεδιάστρια και φίλη της, Bella Freud.

“Eίμαι υπερήφανη για τη συμμετοχή μου στην καμπάνια” πρόσθεσε η Πόπι Ντελεβίν. “Όχι μόνο επειδή το έργο της Save The Children είναι κάτι που η οικογένεια μου υποστηρίζει χρόνια τώρα αλλά κυρίως γιατί θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να σώσω παιδιά από την ανέχεια και τον άσκοπο θάνατο”.
Τα πέντε κασμιρένια πουλόβερ θα διατίθενται στο premium ονλινε σηοπ matchesfashion από την 4η Νοεμβρίου στην τιμή των 504 ευρώ με περίπου 137 ευρώ να ενισχύουν τα ταμεία της Save The Children από κάθε κομμάτι.

Ποια είναι η Save the Children

Με έτος ίδρυσης το Ηνωμένο Βασίλειο το 1919 για να βοηθήσει τα παιδιά θύματα του Α Παγκοσμίου Πολέμου, η STC είναι μια παγκόσμια μη κυβερνητική οργάνωση που θέλει να φτιάξει ένα καλύτερο αύριο. Από τότε μέχρι σήμερα η STC έχει αναδειχθεί σε ένα παγκόσμιο δίκτυο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων με ενεργή παρουσία σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα, τα μέλη της συμμαχίας ξεκίνησαν το Rewrite the Future, ένα πρόγραμμα με στόχο ποιοτική εκπαίδευση 8 εκατομμυρίων παιδιών σε χώρες, όπου επικρατούν συγκρούσεις. Μαζί, δουλεύουν σε 16 χώρες, όπου προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την εκπαίδευση 3 εκατομμυρίων παιδιών και τη βελτίωση της εκπαίδευσης περισσότερων από 5 εκατομμυρίων παιδιών, στην ασφάλεια των σχολείων και των παιδιών από εκμετάλλευση και κακοποιήση. Η συμμαχία έχει στόχο να επηρεάσει τις εθνικές κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς να κάνουν τη ποιοτική εκπαίδευση προτεραιότητα των παιδιών που δεν έχουν τις ευκαιρίες που θα έπρεπε, να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ