ΜΟΔΑ

Ο οίκος Karl Lagerfeld ξεκινά online μαθήματα γυμναστικής με τον Sébastien Jondeau

Ο οίκος Karl Lagerfeld ξεκινά online μαθήματα γυμναστικής με τον Sébastien Jondeau

Από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα ο οίκος Karl Lagerfeld ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Instagram πως ξεκινά online δραστηριότητες για το κοινό του που βρίσκεται σε κατ’οίκον εγκλεισμό.

Έτσι στις 27 Μαρτίου η γνωστή dj Chelina Manuhutu κατέλαβε το Instagram του οίκου, με ένα live set από δυνατές μουσικές επιλογές για όλους τους fans και ακόλουθους του brand.

Ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 θεατές.

Όλες οι δράσεις θα ανεβαίνουν σε Instagram stories και μετέπειτα στο λογαριασμό Karl Lagerfeld που αυτή τη στιγμή μετρά περισσότερους από 6 εκατομμύρια ακόλουθους.

karl2

Αυτό όμως που χαροποίησε ιδιαίτερα τις γυναίκες ήταν η ανακοίνωση πως ο εντυπωσιακός πρώην σωματοφύλακας του Karl Lagerfeld θα αναλάβει να μας δείχνει ασκήσεις για ενδυνάμωση και ευεξία τις μέρες που θα βρισκόμαστε στο σπίτι.

Ο Sébastien Jondeau είναι brand ambassador του οίκου, έχει πρωταγωνιστήσει μάλιστα σε παλαιότερες καμπάνιες και είναι αρκετά γνωστός αφού έχει περίπου 45 χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι δράσεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού σύντομα θα πραγματοποιηθούν online σχεδίου από τον Hun Kim, Διευθυντή Σχεδιασμού του Karl Lagerfeld και μαθήματα yoga από εξειδικευμένη γυμνάστρια. Κάπως έτσι #ΜένουμεΣπίτι και ακολουθούμε τον οίκο Karl Lagerfeld για να μη χάσουμε καμία ενδιαφέρουσα δραστηριότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ