ΜΟΔΑ

Gaga, Κράβιτς, Πάμελα, Σταλόνε: το σόου του Saint Laurent στο Λος Άντζελες ήταν μια συναυλία ροκ

Gaga, Κράβιτς, Πάμελα, Σταλόνε: το σόου του Saint Laurent στο Λος Άντζελες ήταν μια συναυλία ροκ

Ο Hedi Slimane του οίκου Saint Laurent δεν είναι ένας ακόμη σχεδιαστής μόδας. Καταργώντας οποιαδήποτε φημολογία ότι φεύγει από την ηγετική θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του περιώνυμου οίκου, ο Γάλλος Slimane που πλέον έχει πολιτογραφηθεί Αμερικάνος αφού ερωτεύθηκε το Λος Άντζελες περισσότερο και από όσους γεννήθηκαν στη δυτική ακτογραμμή, έκανε ένα κάλεσμα γεμάτο στιλ. Αφορμή η πρώτη επίδειξη μόδας του οίκου στην Πόλη των Αγγέλων.

Πέρα από τις δημιουργίες που ήταν κλασικά εμπνευσμένες από τον αμφίσημο χαρακτήρα της μουσικής σκηνής του rock ο Slimane απόλαυσε το χειροκρότημα της αυλής των επωνύμων που ορκίζονται στο όνομα και τις δημιουργίες του.

Lady Gaga, Τζάστιν Μπίμπερ, Τζόαν Τζετ, Κόρτνεϊ Λοβ και Λένι Κράβιτς εκπροσώπησαν τους μουσικούς. Τζέιν Φόντα, Σιλβέστερ Σταλόνε, Nτεμί Μουρ και Τζέσικα Άλμπα εκπροσώπησαν την έβδομη τέχνη. Η Έλεν ΝτεΤζενέρις, συνοδευόμενη από τη σύντροφο της, εξασφάλισε την προαπαιτούμενη τηλεθέαση που αυτό το event απαίτησε και η Πάμελα Άντερσον, συνόδεψε στην παρουσίαση της συλλογής για Φθινόπωρο Χειμών 2016 στο Palladium του Λος Άντζελες τον γιο της Ντίλαν Λι, έναν από τους διάσημους γόνους στις καμπάνιες του οίκου.

SAINT LAURENT AT THE PALLADIUMLOS ANGELESFEBRUARY 10TH 2016INTRODUCING DYLAN LEEMALIBU JANUARY 2016SOUNDTRACK /...

Posted by Yves Saint Laurent on Monday, February 1, 2016


Προοιωνίζοντας την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το σόου του Slimane ήταν όσο εντυπωσιακό περίμεναν όλοι. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάτι αυτό είναι η νέα γενικά διασήμων που είναι ο δικός του στρατός για να εξασφαλίσει διάρκεια και hype σε ένα label που έτσι και αλλιώς γράφει χρόνια ιστορία στις μονογραφίες του στιλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ