ΜΟΔΑ

Ίρις Λο: Η κόρη του Τζουντ Λο κατακτά τον κόσμο της μόδας

Ίρις Λο: Η κόρη του Τζουντ Λο κατακτά τον κόσμο της μόδας
AP Photo/AP Photo

Κόρη του Τζουντ Λο και της σχεδιάστριας και ηθοποιού Σάντι Φροστ, η Ίρις είναι 19 ετών και πλέον κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο της μόδας.

Πριν από περίπου δύο μήνες, η Ίρις Λο έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, στο σόου της Miu Miu στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Μερικές μέρες αργότερα, λάνσαρε τη δική της συλλογή από τσάντες, σε συνεργασία με τον οίκο Mulberry. Και αμέσως μετά έγινε η πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια του οίκου Fendi για την τσάντα Peekaboo που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η Ίρις γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2000 και το πλήρες όνομά της είναι Ταλούλα Ελίζαμπεθ Λο. Είναι το μεσαίο παιδί της οικογένειας και έχει δύο αδερφούς, το Ράφερτι και το και το Ρούντι. Οι γονείς τους χώρισαν όταν η Ίρις ήταν τριών ετών, μετά από έξι χρόνια γάμου.

Έχει δηλώσει πως παρόλο που μεγάλωσε σε μια οικογένεια διασημοτήτων, είχε μια μάλλον «φυσιολογική» παιδική ηλικία. Οι γονείς της προσπάθησαν να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλο που κάποιες φορές συνόδευε τη μητέρα της σε επιδείξεις μόδας, οι περισσότερες αναμνήσεις της έχουν να κάνουν με τον πατέρα της να μαγειρεύει και την ίδια να δίνει ραντεβού με τις φίλες της για να παίξουν.

https://www.instagram.com/p/B9caexGhBaK

Νονά της είναι η Κέιτ Μος, η οποία είναι κολλητή φίλη της μαμάς της. Το 2011 η Ίρις ήταν παράνυφος στο γάμο της Μος με το μουσικό Τζέιμι Χινς.

Η Ίρις έγινε για πρώτη φορά πρωτοσέλιδο σε ηλικία 2 ετών, όταν κατά λάθος κατάπιε ένα χάπι ecstasy ενώ βρισκόταν σε ένα διάσημο κλαμπ του Λονδίνου.

Η πρώτη της δουλειά ως μοντέλο ήταν στα 15 της, σε μια φωτογράφιση για περιοδικό. Στα 16 της έγινε beauty ambassador του οίκου Burberry. Εκτός από τη μόδα, λατρεύει τη ζωγραφική, το ντιζάιν και τη φωτογραφία και την ελληνική κουζίνα.

https://www.instagram.com/p/B9RoWafBA8S
https://www.instagram.com/p/B_sCWgWj1Vv

ΔΗΜΟΦΙΛΗ