ΜΟΔΑ

Dutchess Daily: πως η Δούκισσα Νομικού εισέβαλε σήμερα απρόσμενα στην καθημερινότητα μας

Dutchess Daily: πως η Δούκισσα Νομικού εισέβαλε σήμερα απρόσμενα στην καθημερινότητα μας

Ήταν μια πολυάσχολη περίοδος για τη Δούκισσα Νομικού με λόγο και αιτία. Συσκέψεις με την ομάδα του Queen, σχέδια, εγκρίσεις, αλλαγές και πολύ, εξαντλητικά πολύ γράψιμο για ένα λόγο που σήμερα αποκαλύπτεται. Το Dutchesss Daily είναι στον αέρα και η Δούκισσα Νομικού, για πολλούς η βασίλισσα των κοινωνικών δικτύων στην Ελλάδα, έχει το νέο διαδικτυακό της σπίτι μέσα στο Queen.

Τα μυστικά αποκαλύπτονται

Στο Dutchesss Daily η Δούκισσα θα μοιραστεί μαζί σας (και μαζί μας) κάθε μεγάλο και μικρό μυστικό της. Από τις πιο προσωπικές της στιγμές σε κλεφτές ματιές στη ζωή της ή μυστικά ομορφιάς, στιλ και περιποίησης αλλά και συνταγές, γυμναστική, ταξίδια, όνειρα και απόψεις.

“Ο ενθουσιασμός μου δεν μπορεί να κρυφτεί. Αλλά από την άλλη γιατί να τον κρύψω; Είναι κάτι που ήθελα καιρό και τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Είναι ένας χώρος που θα μοιραζόμαστε γυναικεία πράγματα, θα εκφράζουμε όλες τις ανησυχίες μας και τα ενδιαφέροντά μας. Από μόδα, ομορφιά και ταξίδια μέχρι πράγματα που σκεφτόμαστε όλες για την κοινωνία και τις σχέσεις. Ό,τι ενδιαφέρει μια γυναίκα, θα βρίσκει τον χώρο του στο Dutchesss Daily!” είπε η Δούκισσα.

dutchesss photo nl

Ό,τι ενδιαφέρει μια γυναίκα

“Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να το δημιουργήσουμε και πραγματικά, είμαι πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα. Μπείτε να το δείτε!” πρόσθεσε το κορίτσι που μοιάζει να ξέρει καλύτερα από όλες το μυστικό της επιτυχίας της και είναι πρόθυμη να το μοιραστεί μαζί με όλους.

Μια επίσκεψη στο νέο, φρέσκο, ευφυέστατο Dutchesss Daily αποδεικνύει ότι οι προσπάθειες του Queen και της Δούκισσας Νομικού δικαιώθηκαν.

Η ετυμηγορία δική σας πατώντας εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ