ΜΟΔΑ

Ένας κρυμμένος «θησαυρός» αποκαλύπτεται σε νέα σειρά ρολογιών

Ένας κρυμμένος «θησαυρός» αποκαλύπτεται σε νέα σειρά ρολογιών

Η OMEGA παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα στη συλλογή «De Ville Trésor» και ο χρόνος ξαφνικά γίνεται ακόμα πιο «πολύτιμος».

Για τις γυναίκες που αγαπούν τις λεπτές γραμμές και την απλότητα των ρολογιών OMEGA «De Ville Trésor», μια επιλογή ελκυστικών, νέων σχεδίων προστέθηκε στη συλλογή. Και είτε σου αρέσει, είτε όχι, το «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», αυτά τα καινούργια κομμάτια αξίζει να τα «ανακαλύψεις». Οι επιπλέον επιλογές που διαθέτουν πολυτελή υλικά κατασκευής και προσθέτουν πολύ ελκυστικές προτάσεις στην ήδη πολυτελή γραμμή ρολογιών.

Τα νέα μοντέλα διατίθενται σε μέγεθος κάσας 36 mm και 39 mm και όσοι ενδιαφέρονται να τα προσθέσουν στη συλλογή τους -ή εναλλακτικά να την ξεκινήσουν από ένα τέτοιο νέο σχέδιο- μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των κλασσικών εκδόσεων από ανοξείδωτο ατσάλι ή των μοντέλων από χρυσό Moonshine™ 18K. Αυτό το μοναδικό κράμα, το χρώμα του οποίου είναι εμπνευσμένο από τη λάμψη του φεγγαριού στο σκούρο μπλε ουρανό, προσφέρει μια πιο παλ απόχρωση από το κλασσικό κίτρινο χρυσό 18Κ καθώς και μια υψηλότερη ανθεκτικότητα χρώματος και λάμψης στο πέρασμα του χρόνου.

Διατηρώντας το χαρακτηριστικό σχεδιασμό των Trésor (aka «Θησαυρός»), κάθε κάσα διακοσμείται από 36 full-cut διαμάντια τοποθετημένα σε καμπύλη, σε κάθε μια από τις πλευρές της. Ένα επιπλέον διαμάντι είναι τοποθετημένο στην κορώνα, στη μέσα ενός λουλουδιού OMEGA από κόκκινο χυτό κεραμικό. Επιπλέον, τα ρολόγια έχουν και την χαρακτηριστική ιδιαιτερότητα του πίσω μέρους της κάσας που έχει έναν πολύ όμορφο γυαλισμένο καθρέπτη με ανάγλυφη μεταλλιζέ τη φράση «Her Time».

Ενώ τα μοντέλα κυκλοφορούν με δερμάτινο ή καουτσούκ λουράκι, αυτή η γοητευτική, νέα συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη σε μια γκάμα χρωμάτων στο καντράν, συμπεριλαμβανομένου του λευκού, του μπλε λακαρισμένου PVD, του ιριδίζοντος ασημί, του λακαρισμένου κόκκινου ή καφέ κι όλα με το διαχρονικό στιλ των Ρωμαϊκών αριθμών για τις της ώρας. Κάθε μοντέλο διαθέτει την πλήρη 5ετή εγγύηση της OMEGA και σε προκαλεί να επανεξετάσεις το πόσο «πολύτιμος» είναι ο χρόνος σου από μία πιο αλληγορική οπτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ