SPONSORED ΜΟΔΑ

Αυτές οι γιορτές θα γίνουν πιο λαμπερές αν βρεις τα κοσμήματα των ονείρων σου

Αυτές οι γιορτές θα γίνουν πιο λαμπερές αν βρεις τα κοσμήματα των ονείρων σου

Στο κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς στην Κηφισιά θα πάρεις μία extra δόση λάμψης διαλέγοντας δαχτυλίδι, βέρες γάμου και άλλα κοσμήματα, συνδυάζοντας την προσωπική σου αισθητική με τη δική τους εμπειρία χρόνων.

Οι φετινές γιορτές αξίζουν λίγο παραπάνω την προσπάθειά μας.

Την προσπάθειά μας να χαμογελάσουμε, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, να ξεχάσουμε όλες τις αντιξοότητες του 2020 και να «λάμψουμε». Με την παραδοσιακή, Old Hollywood, απόδοση του όρου.

Αν, λοιπόν, έχεις πει το μεγάλο «ναι» και βρίσκεσαι κοντά στην επισημοποίηση της πράξης έρωτα και συντροφικότητας που σε ενώνει με τον καλό σου, τότε δεν υπάρχει καταλληλότερο, χριστουγεννιάτικο δώρο από το μονόπετρο δαχτυλίδι και τις βέρες γάμου για αυτές τις ημέρες. Μπορείς τώρα να διαλέξεις τις δικές σου από το κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς στην Κηφισιά και να δεις στο χέρι σου την πιο κομψή απόδειξη αγάπης του καλού σου.

Η Εlizabeth Taylor, που η αδυναμία της στα κοσμήματα ήταν παροιμιώδης, συνήθιζε να λέει πως «τα διαμάντια δεν μπορούν να σου σκουπίσουν τα δάκρυά σου όταν κλαις, ούτε να σου κρατήσουν συντροφιά τα μοναχικά βράδια, αλλά είναι σίγουρα η καλύτερη παρέα μιας γυναίκας όταν “ο ήλιος ανατείλει ξανά”», και φορώντας το σωστό δαχτυλίδι γάμου στο χέρι σου θα συνειδητοποιήσεις και εσύ την αλήθεια των λόγων της.

Εσύ για να ακολουθήσεις τα χνάρια της Taylor δεν έχεις παρά να επισκεφτείς με τον μελλοντικό σου σύζυγο το κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς στην Κηφισιά. To κατάστημα ιδρύθηκε το 1983 από τον Δημήτρη Γεωργαντά, έναν άνθρωπο με πολύ μεράκι για την τέχνη της χρυσοχοΐας.

Ξεκινώντας από ένα μαγαζί 12 τετραγωνικών μέτρων, «ο άρχοντας των δαχτυλιδιών της Κηφισιάς», όπως πολλοί τον αποκαλούν, κατάφερε μέσασε 17 χρόνια να διπλασιάσει το μέγεθος του μαγαζιού τουκαι να προσελκύσει λάτρεις των κοσμημάτων από ολόκληρη την Αθήνα με τα μοναδικά designs του και την απαράμιλλη ποιότητά τους.

Οικογένεια Γεωργαντά

Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα να γίνει συνώνυμων των εκλεπτυσμένων δαχτυλιδιών και των διαχρονικών αγορών, βοηθώντας ερωτευμένα ζευγάρια να διαλέξουν «το ένα και μοναδικό κόσμημα» που θα συμβολίζει για πάντα την ένωσή τους.

Βέρες γάμου από λευκόχρυσο 18 Κ, πλατίνα ή χρυσό που με το δέσιμο και το ξεχωριστό στυλ τους κολακεύουν και «εναρμονίζονται» σε όλα τα δάχτυλα, μπορούν να αποτελέσουν το πιο λαμπερό ξεκίνημα μίας κοινής ζωής και πορείας. Αλλά και τα μονόπετρα δαχτυλίδια, στα οποία εξειδικεύεται το «κοσμηματοπωλείο Κηφισιά Γεωργαντάς» είναι τόσο ξεχωριστά όσο και η κάθε γυναίκα που θα φορέσει.

Το να φτάσεις στο κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς είναι το πρώτο βήμα για να βρεθείς πιο κοντά στην απόκτηση του δαχτυλιδιού των ονείρων σου.

Το πώς θα διαλέξεις το δικό σου μοναδικό κομμάτι όμως, είναι το δεύτερο βήμα που θα σε απασχολήσει και για αυτό οι άνθρωποι στο κατάστημα Γεωργαντάς θα είναι εκεί, δίπλα σου για να σε κατευθύνουν ώστε να διαλέξεις το ιδανικό μονόπετρο δαχτυλίδι για εσένα.