ΜΟΔΑ

Ένα ρολόι που θα εκτιμήσουν λίγο παραπάνω οι fans του «Mικρού Πρίγκιπα»

Ένα ρολόι που θα εκτιμήσουν λίγο παραπάνω οι fans του «Mικρού Πρίγκιπα»

Γιατί το αριστούργημα του Antoine de Saint-Exupéry δεν έχει εμπνεύσει μόνο τις καλές τέχνες αλλά και την ωρολογοποιία.

Για πρώτη φορά, η IWC παρουσιάζει την πατενταρισμένη λειτουργία Timezoner στη σχεδιαστική γραμμή των ειδικών της εκδόσεων «Le Petit Prince». Το Pilot’s Watch Timezoner Edition «Le Petit Prince» διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.500 ρολογιών και περιλαμβάνει μπλε καντράν και city ring από μπλε κεραμικό υλικό κατασκευής. Η Timezoner έκδοση του «Μικρού Πρίγκιπα» της οικογένειας ρολογιών Pilot (Ref. IW395503) διαθέτει κάσα 46 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, καντράν σε χρώμα midnight-blue, city ring κατασκευασμένο από μπλε κεραμικό καθώς και δείκτες και αριθμητικά με φωσφορίζουσα επίστρωση. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες είναι ένα ρολόι που συνδυάζει τον λυρισμό του λογοτεχνικού αυτού αριστουργήματος με το δυναμικό design και διαθέτει μία unisex αισθητική που μπορεί να υιοθετηθεί από όλους.


Η λειτουργία Timezoner σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις ζώνες ώρας με εύκολο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πιέσεις τη στεφάνη, να τη περιστρέψεις στην επιθυμητή τοποθεσία και να την αφήσεις. Άλλωστε, τα ονόματα των πόλεων κάνουν την πλοήγηση ακόμα πιο εύκολη. Ο πανενταρισμένος μηχανισμός Timezoner λειτουργεί χωρίς να διακόπτει τη λειτουργία του ρολογιού. Έτσι, δεν θα χάσεις ποτέ ούτε ένα δευτερόλεπτο και θα επιβεβαιώσεις στην πράξη τη ρήση που λέει «πολύτιμος χρόνος».

Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 82760 που έχει κατασκευάσει η IWC. O ανθεκτικός μηχανισμός υψηλής ακρίβειας περιλαμβάνει αμφίδρομο σύστημα κουρδίσματος Pellaton. Ενισχυμένο από πρακτικώς άφθαρτα μέρη από κεραμικό οξειδίου του ζιρκονίου, διαθέτει απόθεμα ενέργειας 60 ωρών, ενώ το διαφανές γυαλί στο πίσω μέρος της κάσας, σου επιτρέπει να βλέπεις τον διακοσμημένο μηχανισμό του ρολογιού, όπως ο «Μικρός Πρίγκιπας» κοιτούσε το τριαντάφυλλό του στον μικρό του πλανήτη που «μπορούσε να κάνει τον γύρω του με τρεις δρασκελιές».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ