ΜΟΔΑ

Top Time Deus Limited Edition: Ένα ρολόι που θα λατρέψουν οι λάτρεις των μηχανών και του surfing

Top Time Deus Limited Edition: Ένα ρολόι που θα λατρέψουν οι λάτρεις των μηχανών και του surfing

Η Breitling συνεργάζεται με την «Deus Ex Machina», μία εταιρία με έδρα την Αυστραλία, ταγμένη στην υπηρεσία των κλασικών custom μοτοσικλετών και των ειδών surf και παρουσιάζει έναν χρονογράφο που δεν μπορεί παρά να τον προσέξεις.

Aν σου λέει κάτι το όνομα «Deus Ex Machina» (ελληνιστί «Ο από μηχανής Θεός») τότε είσαι λάτρης του surfing ή των custom μοτοσικλετών… ή και των δύο! Γιατί η ομώνυμη εταιρία από την Αυστραλία ειδικεύεται στην κατασκευή και των δύο παραπάνω ειδών. Το brand μετράει ήδη 15 χρόνια ζωής και πρεσβεύει τη φιλοσοφία του ότι «είναι καλύτερο να φτιάχνεις κάτι από απλώς να το αγοράζεις έτοιμο». Η Deus Ex Machina δημιούργησε μία ολόκληρη σχολή για τους μηχανόβιους, αλλά και τους λάτρεις του surfing, με αντικείμενα, ρούχα και αξεσουάρ μοναδικά, αυθεντικά και χειροποίητα που κάνουν τους κατόχους τους να διαφέρουν από όλους τους άλλους οπαδούς των αντίστοιχων hobbies.


Έτσι δεν ήταν τυχαία η επιλογή της διάσημης εταιρίας ρολογιών Breitling, όταν την επέλεξε για να συνεργαστεί μαζί της για την κυκλοφορία του χρονογράφου «Top Time Deus Limited Edition» το σχέδιο του οποίου βασίζεται σε ένα ιστορικό ρολόι της δεκαετίας του 1960. Ο νέος χρονογράφος σχεδιάστηκε για άνδρες και γυναίκες που λατρεύουν ένα περιπετειώδη τρόπο ζωής, γεμάτο δράση και επαφή με τη φύση. Δεν αντιπροσωπεύει, δηλαδή, μόνο ένα statement αξεσουάρ που κοστίζει 4.850 Ευρώ και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο αποκλειστικά online (μέχρι να το βρίσκει κανείς σε λίγες εβδομάδες στις αντίστοιχες boutique της εταιρίας ρολογιών), αλλά μία ολόκληρη κουλτούρα και στάση ζωής.


Το νέο Top Time Deus Limited Edition έχει ατσάλινη κάσα διαμέτρου 41 mm και πάχους 14,27 mm, στεγανή μέχρι 30 μέτρα. Σφραγίζει με ένα κυρτό κρύσταλλο ζαφειριού με διπλή αντι-αντανακλαστική επεξεργασία. Το ασημί καντράν έχει δύο μετρητές μαύρου χρώματος (30 λεπτών του χρονογράφου στο 3 και μικρών δευτερολέπτων στο 9) και επάνω στον μαύρο δακτύλιο της ταχυμετρικής κλίμακας υπάρχει η φράση «In benzin veritas», που είναι και το μόττο της Deus Ex Machina. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον αυτόματο μηχανισμό της Breitling, τον Caliber 23, με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα), ο οποίος προσφέρει 48 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και διαθέτει πιστοποίηση χρονομέτρου από την αρμόδια ελβετική αρχή COSC. Ο νέος χρονογράφος κυκλοφορεί σε 1.500 αντίτυπα και φοράει καφέ παλαιωμένο δερμάτινο λουράκι με απλό, μεταλλικό κούμπωμα.

Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία που θες να συνδυάσεις την αγάπη σου για τις μηχανές, τα θαλάσσια σπορ αλλά και την υψηλή αισθητική και ποιότητα, μόλις βρήκες το ρολόι σου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ