ΜΟΔΑ

Mία νέα συλλογή γυναικείων ρολογιών κάνει πράξη τον όρο «προσιτή πολυτέλεια»

Mία νέα συλλογή γυναικείων ρολογιών κάνει πράξη τον όρο «προσιτή πολυτέλεια»

Κομμάτια με σύγχρονη αισθητική και υψηλή ποιότητα κατασκευής, έρχονται να ικανοποιήσουν όλες της ανάγκες της γυναίκας σήμερα.

«Tι μπορεί να κάνει μία νέα συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών ξεχωριστή;» H ερώτηση δεν είναι ρητορική, η απάντηση είναι όμως πολύ προσωπική για τον καθένα. Κάποιος θα απαντήσει το fashion forward design, κάποιος άλλος η διαχρονική αξία των κομματιών και κάποιο η εργονομία του σχεδιασμού τους. Κάποιος όμως μπορεί να ζητήσει όλα τα παραπάνω και να τα βρει στη νέα συλλογή VOGUE Watch & Jewellery SS21, η οποία εκφράζει κάθε πτυχή της γυναικείας προσωπικότητας, αναδεικνύοντας τον ανεξάρτητο, δυναμικό αλλά ευαίσθητο χαρακτήρα της, μέσα από την επιλογή κοσμημάτων και ρολογιών μοναδικού στυλ και αισθητικής, που αφυπνίζουν την ανάλαφρη και ελπιδοφόρα αίσθηση της νέας εποχής.


Τη συλλογή VOGUE Watch & Jewellery SS21 κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή η συλλογή iconic ρολογιών, όπου κάθε επιμέρους σειρά ολοκληρώνει κάθε στυλ και εμφάνιση. Η σειρά Telescopic, με το σχεδιασμό technical view, αποκαλύπτει το μοναδικό μηχανισμό του ρολογιού ενώ επιτρέπει στα διαφανή μέρη του ρολογιού να αναδείξουν το γυναικείο καρπό, προσφέροντας ένα ιδιαίτερα μινιμαλιστικό και πολυτελές αποτύπωμα σε κάθε εμφάνιση. Η σειρά είναι διαθέσιμη και με μπρασελέ και με δερμάτινο λουράκι, καλύπτοντας κάθε γούστο. Η σειρά Bind, με το χαρακτηριστικό εσωτερικό τμήμα απεικονίζει ένα τρισδιάστατο σχέδιο ενός συνονθυλεύματος από διάσπαρτες λαμπερές σταγόνες, δίνοντας ένα ξεχωριστό glam chic χαρακτήρα. Η σειρά Concord, αναδεικνύει το μινιμαλιστικό της ύφος, με καντράν σε πληθώρα μεταλλικών χρωμάτων και τρισδιάστατους ράβδους στους κεντρικούς αριθμούς της ώρας, ενώ στο κάτω μέρος διαθέτει χωριστή ένδειξη της ημερομηνίας. H σειρά ολοκληρώνεται από τη συλλογή Forum, με επιλογές μεταλλικών χρωμάτων στο καντράν και στο μπρασελέ, με έντεκα λαμπερά και μεγάλα ζιργκόν στους κεντρικούς αριθμούς της ώρας, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει χωριστή ένδειξη του δευτερολέπτου.

Info: Όλα τα κοσμήματα της εταιρείας VOGUE Watch & Jewellery έχουν δημιουργηθεί από ασήμι 925Ο με επιμεταλλώσεις σε ροζ και κίτρινο χρυσό 18 καρατιών. Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στο vogue-watch.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ