ΜΟΔΑ

Transitional Wardrobe: Όλα τα key pieces στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτή τη μεταβατική εποχή

Transitional Wardrobe: Όλα τα key pieces στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτή τη μεταβατική εποχή

Λεπτά πανωφόρια, παστέλ πλεκτά, κλασικά polos και funky πουκάμισα -όλα με την υπογραφή Tommy Hilfiger- δημιουργούν την πιο κομψή, capsule γκαρνταρόμπα για αυτήν την άνοιξη, αλλά και για κάθε άνοιξη.

Oι «Σκληροί του Μαϊάμι» ήταν μία σειρά δράσης με τους Don Johnson και Philip Michael Thomas, ιδιαίτερα δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Δύο σκληροτράχηλοι αστυνομικοί που κυνηγούσαν τους πιο διαβόητους κακοποιούς με φόντο τα φοινικόδεντρα της γνωστής πόλη της πολιτείας της Florinda, πίνοντας tequila sunrise και φορώντας printed πουκάμισα και oversized blazers, έγιναν «σύμβολο» μία ανέφελης ενδυματολογικής προσέγγισης που «αναστάτωσε» εκείνη την περίοδο το θεμελιωμένο, ανδρικό dress code.

style5

Σήμερα, σχεδόν 40 χρόνια μετά, η ανοιξιάτικη ανδρική συλλογή της Tommy Hilfiger μας φέρνει στο μυαλό κάτι από το coolness αυτών των δύο τύπων αλλά και από το πρωτοποριακό, για την εποχή, στυλ τους που είναι ο ορισμός του casual chic μέχρι και σήμερα.

style4

Η collection ονομάζεται «Miami Vibes» και κατά κάποιο τρόπο βοηθάει τον σημερινό εικοσάρη, τριαντάρη, σαραντάρη ακόμα και πενηντάρη να επιστρέψει στην Florinda των 80s μέσα από ένα σύγχρονο, ενδυματολογικό πρίσμα. Βοmber jackets και trench coats, chinos και πολύχρωμες βερμούδες, καρό και πουκάμισα με Hawaiian prints δημιουργούν ολοκληρωμένα looks για τον σημερινό άντρα που μπορεί να μην θέλει να διασκεδάσει στα preppy clubs του Palm Beach και να μην απολαμβάνει την πολύχρωμη αρχιτεκτονική του Ocean Drive, αλλά θέλει να κινείται με αυτοπεποίθηση και στυλ στο αστικό, ανοιξιάτικο τοπίο και στις καλοκαιρινές του αποδράσεις στα νησιά.

style3

Διαχρονικά χρώματα έχουν συνδυαστεί σε μία παλέτα από ανοιξιάτικα παστέλ, με έμπνευση από τα εμβληματικά Art Deco του Miami. Εμπνευσμένη από τις υπαίθριες δραστηριότητες στην πόλη αυτήν που «πάντα τη λούζει το φως του ήλιου», η συλλογή επαναπροσδιορίζει την αισθητική της country μέσα από ένα μείγμα από athleisure στοιχεία που συναντάμε στα ρούχα του τένις και του γκολφ, για ένα πραγματικά μοντέρνο κράμα από τα court sports και των coastal prep. Κάπως έτσι βρίσκεσαι μπροστά σε μία τεράστια γκάμα επιλογών από ριγέ polo μπλουζάκια και μονόχρωμα T-Shirts, από αμάνικα puffer jackets σε aqua αποχρώσεις αλλά και από πιο κλασικά γαλάζια και λευκά πουκάμισα που μπορούν λειτουργήσουν ως κομμάτια-κλειδί για μία corporate εμφάνιση αλλά και για τα off-duty looks σου.

style2

Αυτό που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αυτήν τη μεταβατική περίοδο είναι τα νέα, ελαφριά πλεκτά της Tommy Hilfiger που είναι κατασκευασμένα με μία νέα, καινοτόμα τεχνολογία, το BIO COOL, μία τεχνική που προέρχεται από τα φυτά βοηθώντας στη διατήρηση μίας cool, dry και άνετης εμφάνισης.

style1

Επιλέγοντας, λοιπόν, πέντε βασικά Tommy Hilfiger κομμάτια όπως ένα γκρι υφασμάτινο παντελόνι, μία denim βερμούδα, ένα ριγέ μπλουζάκι, ένα lightweight jacket και ένα printed πουκάμισο, έχεις δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη transitional wardrobe που θα ζήλευε όχι μόνο ο «Sonny» Crockett αλλά και κάθε σύγχρονος άντρας που μπορεί να μην κυνηγάει μαφιόζους πάνω σε κρις κραφτ, αλλά «κυνηγάει» την τελευταία λέξη της μόδας στις casual (και μη) εμφανίσεις του. «Πρέπει να ξέρεις τον κανόνα πριν τον παραβείς», όπως έλεγε και ο «Sonny» και ο κανόνας για την Tommy Hilfiger και τη νέα σεζόν είναι πως «δεν υπάρχουν κανόνες». Υπάρχεις μόνο εσύ, στην καλύτερη στυλιστική εκδοχή σου.

style

Τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger ‘Miami Vibes’ μπορείς να ανακαλύψεις online, στα καταστήματα Tommy Hilfiger αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Πηγή: Ratpack.gr