ΜΟΔΑ

Η Kendall Jenner έχει τη δική της Vogue

Η Kendall Jenner έχει τη δική της Vogue

H δεύτερη πιο μικρή της συμμορίας των Κ, Κendall Jenner έχει κατακτήσει ήδη πολλά. Αναρίθμητες καμπάνιες, συμβόλαια κοσμετολογίας, editorial, videos, οτιδήποτε είναι ήδη δικό της. Για αυτήν επινοήθηκε ο όρος top model των social media και μέσα στην πολύ σύντομη καριέρα της έχει καταφέρει σειρά από αδιανόητα πράγματα. Σε όλα την υποστηρίζουν περισσότεροι από 52 εκατομμύρια followers στο Ιntsagram και αυτό σήμερα αποτιμάται σε χρυσό και χρήμα.

Η Κendal Jenner μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να είναι εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue με τις ευλογίες της Wintour, κάτι που πλέον πέρασε στη λίστα των κατακτήσεων μιας Άλι ΜακΓκρόου νέας κοπής, έτσι την όρισε ο Michael Kors. Eίναι όμως είκοσι, πρωταθλήτρια σε ό,τι κάνει στη μόδα τελευταία, όφειλε στον εαυτό της μια τιμή περίπου μοναδική. "Είμαι επιχειρηματίας" λέει στη Vogue της.

https://www.instagram.com/p/p

Στην έκδοση του περιοδικού που αποστέλλεται μόνο στους συνδρομητές της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες μια Vogue ολόκληρη είναι αφιερωμένη μόνο σε αυτήν. Η Vogue κάνει το μονογράφημα της Jenner σε 52 σελίδες κομμένες και ραμμένες στην Kendall Jenner. Στα αφιερώματα του περιοδικού στο πρόσωπο της μαθαίνουμε για την αγάπη που της τρέφει ο χώρος της μόδας (ο Marc Jacobs την λέει λατρεία σε ένα από τα video, ο Λάγκερφελντ που δεν λέει καλό λόγο σε κανέναν συνήθως ομολογεί ότι περίπου την αγαπάει), βλέπουμε τη φιλία της με το ξανθό alter ego Gigi Hadid καθώς χοροπηδάνε σε σουίτες φορώντας Chanel, μελετάμε τις στιλιστικές της επιλογές που έχουν πολύ Λονδίνο και athleisure στα καλύτερα του. 52 σελίδες γεμάτες από Kendall.

Kendall Jenner Vogue April 2016 Cover Photoshoot01

“Πρέπει να τους δίνεις αποσπάσματα από σένα για να αποζητάνε συνεχώς περισσότερα” εξομολογείται η ίδια (σχόλιο έμπορα), ευχαριστεί τον Μario Testino για τα fashion editorial της και μέσα στις σελίδες του τεύχους μιλάει ξανά για το brand, η επωνυμία της Kendal Jenner.

Η Kendal Jenner συνοδεύει με τη λογοτυπημένη από τη Vogue μονογραφία της τη Rihanna στο τεύχος Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ