ΜΟΔΑ

Ένα ελληνικό brand με οικολογική συνείδηση είναι εμπνευσμένο από τη ζωή δίπλα στη θάλασσα

Ένα ελληνικό brand με οικολογική συνείδηση είναι εμπνευσμένο από τη ζωή δίπλα στη θάλασσα

Τα μαγιό «ΝέΩ» ( = επιπλέω, κολυμπώ) είναι η βιώσιμη απάντηση σε έναν «ωκεανό με καινούργια beachwear brands».

Ένα πρωτοποριακό beachwear brand, «αναδυόμενο από τον βυθό της θάλασσας», που δεσμεύεται σε μια 100% οικολογική προσέγγιση και ένα αειφόρο μέλλον έρχεται φέτος να κάνει πιο κομψό και πιο sustainable το καλοκαίρι μας. Το «ΝέΩ» αποτυπώνει τις αξίες της eco friendly εποχής πάνω στα sexy bikinis του και στα σοφιστικέ ολόσωμά του. «Η στιγμή που κάποιος βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας και επιπλέει, αγγίζοντας τη νοητή γραμμή που τη συνδέει με τον ουρανό. Η στιγμή που νιώθει την απόλυτη ολοκλήρωση και απελευθέρωση. Αυτή είναι η επιτομή του ΝέΩ», μας εξηγεί η δημιουργός του.


Με τη φιλοσοφία του brand να περιστρέφεται γύρω από την οικολογία, δεν θα μπορούσε αυτή να μην αποτυπωθεί και στον τρόπο κατασκευής τους. Όλα τα υλικά προέρχονται από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, δημιουργούνται με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα ενώ η παραγωγή τους γίνεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, ώστε να επιτευχθεί η βιώσιμη κατανάλωση. Έτσι, κάθε ΝέΩ μαγιό, κατασκευάζεται από ECONYL®, μια ίνα από επαναχρησιμοποιούμενο νάιλον που προκύπτει από υλικά όπως δίχτυα ψαρέματος, χαλιά και άλλα άχρηστα υλικά, τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν και να χρησιμοποιηθούν εκ νέου στην παραγωγή.


Η πρώτη συλλογή ΝέΩ αντλεί έμπνευση από το νησί της Σερίφου. Αγαπημένο προορισμό και τόπο καταγωγής της δημιουργού. Το κάθε σχέδιο αποτυπώνει παραλίες του νησιού με διαφορετικό μορφολογικό χαρακτήρα. Αμμώδη, βραχώδη, απρόσιτη ... 11 σχέδια σε 3 διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές. Χαρακτηριστικό της collection είναι το Ocean Print. To ξεχωριστό μοτίβο των εντυπωσιακών ολόσωμων μαγιό και των sporty bikinis, θυμίζει το κύμα των ωκεανών λίγο πριν αυτό σκάσει στα άγρια βράχια.

Το brand ΝέΩ απευθύνεται στην κάθε δραστήρια sea conscious γυναίκα, που μέσα από την καθημερινότητα θέλει να αναδεικνύει την έντονη προσωπικότητά της, σε κάθε γυναίκα που δεν θέλει να είναι κομψή εις βάρος του πλανήτη αλλά να στέκεται υπέρμαχος δίπλα του, σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Σε ένα μέλλον που ξεκινάει φέτος από τη θάλασσα και τα μαγιό μας!

Info: www.neoswim.gr

Credits: Φωτογραφίες καμπάνιας Κοσμάς Κουμιανός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ