SPONSORED ΜΟΔΑ

Jack & Jones: Tο casual denim brand που θα αγαπήσεις

Jack & Jones: Tο casual denim brand που θα αγαπήσεις

Casual ρούχα για την urban ζωή! Έτσι έγινε κομμάτι της καθημερινότητας του σύγχρονου άντρα το αγαπημένο δανέζικο brand. H Jack & Jones δεν είναι μόνο για την βόλτα, το γραφείο ή το γυμναστήριο αλλά για κάθε περίσταση! 

Εκτός από casual ρούχα και εμβληματικά jeans έχει μεγάλη ποικιλία και σε κλασικά outfits, παπούτσια και αξεσουάρ! Για την Jack & Jones, όμως, μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα αλλά και το body positivity. Γι' αυτό το 2017, εισήγαγε μια νέα plus size σειρά ρούχων, ενώ το 2018 διεύρυνε ακόμα περισσότερο το κοινό της με μεγέθη για νέους, ηλικίας 8 έως 16 ετών.

Διαβάζοντας την ιστορία της Jack & Jones βλέπουμε πως όλα ξεκίνησαν πριν από σχεδόν 30 χρόνια, το 1990! Η BESTSELLER έστειλε σε μια έκθεση μόδας στο Όσλο μια μικρή ανδρική συλλογή που απευθυνόταν στον νέο άνδρα και ο κόσμος πραγματικά τη λάτρεψε. Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια η Jack & Jones έγινε συνώνυμο των jeans και του denim ενώ σήμερα οι συλλογές της βρίσκονται σε πάνω από 800 φυσικά καταστήματα παγκοσμίως.

Επίσης εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να είναι το μεγαλύτερο brand του ομίλου BESTSELLER και αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέο καθώς μιλάμε για μια πολυεθνική με πάνω από 20 brands με ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες, εφήβους και παιδιά. Τα brands και τα προϊόντα της BESTSELLER είναι διαθέσιμα online, καθώς και σε περισσότερα από 2.600 καταστήματα λιανικής και σε 15.000 πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία, την Ινδία και στην Ελλάδα.

Γιατί ξεχώρισε, όμως, η Jack & Jones τόσο γρήγορα σε σχέση με άλλα brands; Τα ρούχα της δεν είναι μόνο ποιοτικά αλλά και πολύ προσιτά. Παρόλα αυτά, αυτό που πραγματικά έχει κατακτήσει σε σχέση με άλλα brands είναι πως πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις τάσεις του σήμερα. Διαθέτει μια πολύ δυνατή ομάδα σχεδιαστών που έχει τις κεραίες της ανοιχτές για να πιάνει πρώτη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε νέου άνδρα και να αφουγκράζεται τις νέες τάσεις και τον fashion παλμό, αλλά ταυτόχρονα να τον ενσωματώνει σε μοναδικά ρούχα προσιτά για όλους.

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας της συνοψίζεται σε μια και μόνο λέξη: Brotherhood! Μια κοινότητα ανθρώπων που αγαπούν τα jeans και το casual ντύσιμο και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να φορούν ποιοτικά ρούχα με θετική αύρα. Όποιος εμπνέεται από την κουλτούρα της πόλης και του αρέσει να πειραματίζεται με το στυλ του, σίγουρα θα λατρέψει την Jack & Jones! Τα ρούχα της ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και χαρίζουν κομψότητα και fashion vibe!

Site: bestsellerclothing.gr

Facebook: Bestseller Greece

Instagram: Jack&Jones