SPONSORED ΜΟΔΑ

Η μόδα για τον πραγματικό άνδρα - Τι πρέπει να περιέχει η γκαρνταρόμπα ενός σύγχρονου άνδρα;

Η μόδα για τον πραγματικό άνδρα - Τι πρέπει να περιέχει η γκαρνταρόμπα ενός σύγχρονου άνδρα;

Αν και συχνά οι γυναίκες κηρύσσονται ματαιόδοξες, η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή τους και θέλουν να είναι άψογα και κομψά ντυμένοι. Η νέα σεζόν με τον ερχομό της μας φέρνει και τις καινούριες συλλογές μόδας και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας από αυτή στις αρχές του καλοκαιριού. Σήμερα έχουμε προετοιμάσει για εσάς μια ειδική ανασκόπηση των τελευταίων τάσεων όσο αφορά τα ενδύματα για τον ισχυρότερο φύλο για να διασφαλίσουμε ότι οι αναγνώστες μας θα φαίνονται κομψοί και άψογοι όπου κι αν βρεθούν. Συνεχίστε να διαβάζετε εάν ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή σας και θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα των γυναικών και των ανδρών που θα σας ζηλεύουν.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά ρούχα που πρέπει να έχετε;

Τον τελευταίο έτος, η ζωή μας έχουν αλλάξει ριζικά και μαζί μ’ αυτό άλλαξαν και οι αντιλήψεις μας για την ανδρική μόδα. Αναγκασμένοι να περνάμε μεγάλο μέρος της ημέρας μας μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας, αρχίσαμε να εκτιμούμε την άνεση των ενδυμάτων και να μην δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία στην εμφάνισή τους. 0Οφγφι σχεδιαστές μόδας γρήγορα παρατήρησαν την αλλαγή αυτή στις ανάγκες μας και εστίασαν στη δημιουργία μιας σειράς άνετων αθλητικών ενδυμάτων με τα οποία μπορούμε να φαινόμαστε κομψοί, αλλά και ταυτόχρονα να νιώθουμε άνετα.

Μην σας ξεγελά το όνομα των ρούχων αυτών, αυτά τα ενδύματα δεν είναι μόνο για άθληση. Εκτός το να τα φοράμε στην προπόνηση στο πάρκο ή στο σπίτι, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και για τον ελεύθερο μας χρόνο ή για έναν περίπατο στη φύση, ή στο σπίτι. Οι επιλογές είναι πολλές και οι εφαρμογές ακόμη περισσότερες, για αυτό μην διστάσετε να αποκτήσετε μια καινούρια αθλητική φόρμα σήμερα!

Φυσικά, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ χρησιμοποιούνται τα αθλητικά ενδύματα παντού, είναι λίγο δύσκολο να τα εντάξουμε στα ρούχα που φοράμε στο γραφείου. Για τον επιχειρηματικό κόσμο, τα κομψά ανδρικά πουκάμισα παραμένουν απαραίτητα και το νέο όσο αφορά αυτά είναι τα χρώματα. Το καλοκαίρι του 2021 θα είναι στη μόδα τα παστέλ χρώματα, οπότε ήρθε η ώρα να προσθέσουμε λίγο χρώμα στο γραφείο! Αντικαταστήστε τα βαρετά λευκό και μαύρο με ελκυστικούς φρέσκους τόνους, όπως το κίτρινο μπανάνας, το πράσινο μέντας ή ακόμα και το ανοιχτό μοβ - εγγυόμαστε ότι θα ερωτευτείτε τα αποτελέσματα και τα χρωματιστά πουκάμισα θα γίνουν το σήμα κατατεθέν σας!

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι επίσης ένα hit όσο αφορά τα καθημερινά ρούχα - ένα κομψό t shirt ανδρικα σε καλοκαιρινό χρώμα συνδυάζεται τέλεια με σορτς και δημιουργεί την τέλεια εμφάνιση για συναντήσεις με φίλους και γιατί όχι, για ειδικές περιστάσεις. Οι δυνατότητες είναι πολλές, το σημαντικό είναι να μην φοβάστε να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας μέχρι να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ας μην ξεχνάμε τα αξεσουάρ

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι επιλεγμένα τα ρούχα σε μια ανδρική εμφάνιση, τα αξεσουάρ είναι εκείνα που την ολοκληρώνουν και την κάνουν πραγματικά να φαίνεται κομψή. Τώρα μπορούμε να δούμε την ώρα τόσο στον φορητό μας τον υπολογιστή, όσο και στο κινητό μας, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα καλό παλιό ρολόι χειρός όταν πρόκειται για στυλ και κλάση.

Εάν μέχρι τώρα νομίζατε ότι οι τσάντες είναι μόνο για γυναίκες, είστε πολύ λάθος - η τσάντα γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένο αξεσουάρ στην ανδρική ντουλάπα, το οποίο αξεσουάρ, εκτός το ότι είναι κομψό είναι και πρακτικό. Σε μια μικρή τσάντα ώμου, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα χωρίς να ανησυχείτε ότι το πορτοφόλι σας μπορεί να πέσει από την τσέπη σας, ενώ μια δερμάτινη τσάντα φορητού υπολογιστή σας επιτρέπει να μεταφέρετε την προσωπική σας συσκευή οπουδήποτε.

Η μόδα έχει σίγουρα πολλά να προσφέρει όσον αφορά την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των ανδρών, οπότε δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι έχετε ήδη επικεντρωθεί στην ανανέωση της προσωπικής σας συλλογής. Ελπίζουμε ότι οι συμβουλές μας σας βοήθησαν να προσδιορίσετε το στυλ και τις ανάγκες σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είναι απόλυτες - όταν αγοράζετε κάτι, είναι σημαντικό να αισθάνεστε ότι είστε ο εαυτός σας στα ρούχα που επιλέγετε - μην πάρετε κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι μοντέρνο και δεν ταυτίζεστε στο ρούχο αυτό - τα ενδύματα δεν είναι μόνο μια αναγκαιότητα, αλλά μέρος του εαυτού μας, για αυτό η αγορά προσφέρει τόσα πολλά είδη και σχέδια, για να μπορεί ο καθένας να βρει το ρούχο που του ταιριάζει και να του δώσει την απαραίτητη αγάπη και προσοχή.