ΜΟΔΑ

Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Υves Saint Laurent ο Anthony Vaccarello

Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Υves Saint Laurent ο Anthony Vaccarello

Mετά την αποχώρηση του Hedi Slimane ο οίκος πολυτελείας του ομίλου Kering Υves Saint Laurent δεν έχασε χρόνο για να ανακηρύξει το διάδοχο του στο πρόσωπο του 33χρονου Αnthony Vaccarello.

O γεννημένος στο Βέλγιο σχεδιαστής με καταγωγές από την Ιταλία άφησε και την θέση του στον οίκο Versus Versace για να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα στο Παρίσι.

“Ο Saint Laurent υπήρξε μια εμβληματική φιγούρα σον κόσμο της μόδας για τη δημιουργικότητα και την τόλμη του” γράφει ο Vaccarello σε δήλωση του. “Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι μέρος της ιστορίας αυτού του απίθανου οίκου μόδας” συμπλήρωσε.

Ο Vaccarello είναι γνωστός για τις slim γραμμές του και τις σιλουέτες του που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και καλείται να συνεχίσει τη δουλειά ενός Slimane που ανέδειξε τον οίκο Saint Laurent στον πιο κερδοφόρο του ομίλου επιχειρήσεων Kering στα 4 χρόνια θητείας του.

https://www.instagram.com/p/p

“Αυτό που έχει επιτευχθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον Saint Laurent είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο για την ιστορία του οίκου”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Kering, François-Henri Pinault.

“Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στον Ηedi Slimane και σε όλη τη δημιουργική ομάδα που βοήθησε για την μεγάλη επιτυχία που έχει επιτευχθεί, δίνοντας μία νέα πνοή σε αυτόν τον ιστορικό οίκο μόδας, πρόσθεσε.

Η πρώτη δουλειά του Αnthony Vaccarello, προστατευόμενος μέχρι πρότινος της Donatella Versace, θα παρουσιαστεί τον προσεχή Οκτώβριο με την collection του για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017.

https://www.instagram.com/p/p

Σημαντική υποσημείωση: Το Yves επέστρεψε στο λογότυπο του οίκου, ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ