ΜΟΔΑ

Ήρθε το νέο ανδρικό άρωμα Bvlgari Man Terrae Essence

Ήρθε το νέο ανδρικό άρωμα Bvlgari Man Terrae Essence
Μοντέλο καμπάνιας: Nick Bateman Aρωματοποιός: Alberto Morillas

Ο οίκος BVLGARI έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά MAN και τα στοιχεία της φύσης από τα οποία εμπνέεται με ένα ακόμη άρωμα.

Το νέο αυτό άρωμα, Man Terrae Essence είναι μια ωδή στο σύνδεσμο του ανθρώπου με τη Γη. Αυθεντικό, βαθύ, γήινο και γοητευτικό. Εμπνευσμένο από τη γόνιμη Ιταλική εξοχή της Τοσκάνης, μεταφέρει το συναίσθημα του να έρχεσαι σε επαφή με τη φύση και τα αρώματα της. Ένα άρωμα εμπνευσμένο από την ευφορία και τη γενναιοδωρία Ιταλικής γης. Ένας ύμνος στις ρίζες του brand, στη γενέτειρα του οίκου BVLGARI.

Γη και αυθεντικότητα

Terrae, η λατινική λέξη που σημαίνει «ΓΗ», είναι η βάση της ταυτότητας κάθε ανθρώπου. Ο σύνδεσμος μας με τη γόνιμη γη είναι έντονος και ενστικτώδης, μια αδιάκοπη γραμμή από τα αρχαία χρόνια μέχρι το παρόν. Είναι η απόλυτη πηγή ομορφιάς, δημιουργικότητας και ζεστασιάς, που συνεχώς εμπλουτίζεται και ανανεώνεται μέσα στα χρόνια. Ο μοντέρνος άνδρας έχει μάθει να διαμορφώνει τα δώρα της φύσης, να αντλεί έμπνευση από την ομορφιά της γης και να μεταμορφώνει τα ακατέργαστα στοιχεία της σε εντυπωσιακές δημιουργίες.

The Fragrace - Συστατικά

Μία ξυλώδης υπογραφή από Vetiver.

Δημιουργώντας το άρωμα από πολύτιμες πρώτες ύλες, ο master αρωματοποιός Alberto Morillas χτίζει μία εντυπωσιακή και περίλαμπρη σύνθεση. Στην αρχή, το άρωμα του MAN TERRAE ESSΕNCE φέρνει στη σκέψη μας ένα ηλιόλουστο τοπίο στην ιταλική εξοχή. Καθώς οι νότες της καρδιάς αναδύονται, αποκαλύπτεται ένα συνδυασμός από δύο είδη vetiver που αποδίδουν την ένταση του αρώματος. Η καλλιέργεια του vetiver στην αρωματοποιία ακολουθεί μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία. Είναι ένα φυτό με πολύ δυνατές ρίζες που χρησιμοποιείται για να σταθεροποιεί το έδαφος από τις πλημμύρες στις χώρες τροπικό κλίμα.

Οι αγρότες της Αϊτής και της Ιάβας που το καλλιεργούν παραδοσιακά έχουν ακολουθούν μια συγκεκριμένη μέθοδο όπου 12 μήνες μετά την φύτευση κόβουν τις ρίζες και φυτεύουν ξανά το φυτό, ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς προστατεύουμε τη γη και παράλληλα τον πλούτο που μας προσφέρει. Τέλος το άρωμα περιέχει το ξεχωριστό BvlgariTerraeAccord, μοναδικό στην σύνθεση του που με την παρουσία του αρωματικού molecule Woodleather χαρίζει βάθος και μυρωδιά από δέρμα, καθώς και γήινους τόνους από βρύα, πατσουλί, μαζί με τη φρεσκάδα από καρότο και εσπεριδοειδή που ολοκληρώνουν τη σύνθεση.

ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΦΡΕΣΚΕΣ , ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΝΟΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ CALAMANZI

ΝΟΤΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΡΙΖΩΜΑ VETIVER ΞΥΛΩΔΕΣ, ΚΑΠΝΙΣΤΟ, FLORAL ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ VETIVER, ΡΙΖΩΜΑ ΙΡΙΔΑΣ

ΝΟΤΕΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΗΙΝΗ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ, ΡΗΤΙΝΩΔΕΣ TERRAE ACCORD ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΣΤΥΡΑΞ

Το Μπουκάλι

Το πάνω μέρος του μπουκαλιού Man Terrae Essence είναι εμπνευσμένο από το μάρμαρο, το οποίο χαρακτηρίζει τα μνημεία της Ρώμης,και με μια ειδική τεχνοτροπία ο οίκος Bvlgari έχει καταφέρει να αποδώσει την ξεχωριστή ομορφιά του.Τα χρώματα του μπουκαλιού, σε καφέ και μπρονζέ τόνους θυμίζουν το ηλιοβασίλεμα που δύει και χάνεται ανάμεσα στους λόφους στην εξοχή, προσφέροντας έναν χαρακτηριστικό θερμό φωτισμό.

Άρωμα: WOODY VETIVER EDP

#BvlgariParfums #BvlgariMan #ManTerraeEssence #MenFragrance #Fragrances #Perfume

ΔΗΜΟΦΙΛΗ