ΜΟΔΑ

Από το Γκραντ Κάνυον στον Πύργο του Άιφελ, αυτό το μοντέλο έχει κάνει τον κόσμο την πασαρέλα της

Από το Γκραντ Κάνυον στον Πύργο του Άιφελ, αυτό το μοντέλο έχει κάνει τον κόσμο την πασαρέλα της
Η Βιετναμέζα Jessica Minh Anh μπροστά από το Λούβρο Jessica Minh Anh

Εδώ και δέκα χρόνια η Βιετναμέζα Jessica Minh Anh έχει κάνει τον κόσμο παιχνιδάκι της.

Μοντέλο αλλά και διοργανώτρια των ευφάνταστων, μοναδικών και σίγουρα εκκεντρικών fashion show που επιμελείται η Jessica Minh Anh χαρτογραφεί τον πλανήτη με στυλ.

Τα τελευταία χρόνια η υπερβολή της έχει κοσμήσει σημαντικά πολιτιστικά μνημεία, μέρη και τοποθεσίες που είναι σήματα κατατεθέντα των μητροπόλεων του κόσμου. Από τον Πύργο του Άιφελ του Παρισιού στα 265 μέτρα της Tower Bridge του Λονδίνου, από το One World Trade Center της Νέας Υόρκης, το ψηλότερο κτήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μία γέφυρα φτιαγμένη από γυαλί στο ιλιγγιώδες τοπίο των φαραγγιών στο Γκράντ Κάνυον η καλλιτέχνιδα της μόδας στρέφει το ενδιαφέρον επάνω της και μετά χαρίζει την ειδησεογραφία της μόδας στους λιγότερο γνωστούς σχεδιαστές μόδας που επιλέγει να μας συστήσει. Ανάμεσα σε αυτούς η ανερχόμενη ετικέτα από το Λίβανο Rouba.G και ο Περουβιανός σχεδιαστής Ani Álvarez Calderón. Μαζί της ένας θίασος από 50 ανθρώπους, μοντέλα, φροντιστές, συνεργείο.

“Τα ιδιαίτερα ρούχα πρέπει να εκθέτονται σε ιδιαίτερες τοποθεσίες” λέει στο CNN. “Αναζητώ συνέχεια τα πιο μοναδικά μέρη που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο. Mε εμπνέει η τέχνη, η αρχιτεκτονική, ο πολιτισμός, η μόδα. Kάθε ένα από τα show που επιμελούμαι είναι ιδιαίτερα, έχουν χαρακτήρα. Τα εμβληματικά μνημεία που χρίζω περιστασιακά σκηνικά, ο Πύργος του Άϊφελ, η Tower Bridge του Λονδίνου είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα και σημαντικά μνημεία της σύγχρονης ιστορίας. Καθώς προετοιμάζουμε κάθε show περίπου δύο με τρεις μήνες, εργαζόμαστε κάπως πιο σκληρά από άλλες εταιρίες παραγωγών” προσθέτει.

“H εμφάνιση μου στο One World Trade Center είχε ιδιαίτερη σημασία. Ήθελα να δείξω την ορμή και την έμπνευση νέων δημιουργικών φωνών από την Αμερική που χτίζουν την εικόνα μιας χώρας γεμάτης ξανά από ελπίδα και ελευθερία. Ήταν μια πραγματική τιμή για μένα” συμπληρώνει.

“Πιστεύω ότι οι εξωπραγματικές τοποθεσίες ενισχύουν την ένταση των εξωπραγματικών συλλογών που επιλέγω να παρουσιάσω. Την ίδια στιγμή πολλοί σχεδιαστές εμπνέονται από τη δουλειά μου, δημιουργούν ρούχα μοναδικά, κομμάτια που φλερτάρουν με το δέος. Έχω πάθος για αυτό που κάνω, ασκώ πολιτική με τη δουλειά μου. Επιθυμώ και θέλω να είμαι η έκπληξη” κατέληξε η Jessica Minh Anh μιλώντας στο CNN. Καλώς ήρθε.

From the Grand Canyon to the Eiffel tower, the model who's made the world her runway

ΔΗΜΟΦΙΛΗ