ΜΟΔΑ

Τζίτζι Χαντίντ: Δωρίζει τα έσοδά της από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι στην Ουκρανία

Τζίτζι Χαντίντ: Δωρίζει τα έσοδά της από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι στην Ουκρανία
ΑP Photo

Πολλοί διάσημοι έχουν προχωρήσει σε δωρεές για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Μεταξύ αυτών τα μοντέλα Τζίτζι Χαντίντ και Μίκα Αργανιάρας, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι δωρίζουν τις αμοιβές τους από τις συμμετοχές σε επιδείξεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι για να βοηθήσουν όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και τον αγώνα των Παλαιστινίων.

Η Χαντίντ, ο πατέρας της οποίας είναι Παλαιστίνιος σημείωσε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι το γεμάτο πρόγραμμα της, καθιστά δύσκολο να παρακολουθεί τις διαμάχες και τα δεινά που συμβαίνουν στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης.

https://www.instagram.com/p/CaxdvrvOrlG

«Έχοντας ένα καθορισμένο πρόγραμμα για τον Μήνα Μόδας σημαίνει ότι οι συνάδελφοι μου και εγώ παρουσιάζουμε συχνά νέες κολεξιόν μόδας σε θλιβερές τραυματικές στιγμές της ιστορίας. Δεσμεύομαι να δωρίσω τα κέρδη μου από τις επιδείξεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 για να βοηθήσω όσους υποφέρουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και να συνεχίσω να υποστηρίζω όσους βιώνουν το ίδιο στην Παλαιστίνη», ανέφερε η Τζίτζι Χαντίντ.

«Ας αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον σαν αδέλφια, ας δούμε πέρα από την πολιτική, πέρα από την φυλή, πέρα από τη θρησκεία. Στο τέλος, το κόστος του πολέμου πληρώνουν οι αθώες ζωές, όχι οι ηγέτες» πρόσθεσε το μοντέλο.

Η μικρότερη αδερφή της Τζίτζι Χαντίντ, Μπέλα Χαντίντ εδώ και πολύ καιρό εκφράζει την υποστήριξή της στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ