ΜΟΔΑ

«Μου έλεγαν ότι δεν αξίζω για εξώφυλλο». Η Gisele για τις 42 συνεχόμενες απορρίψεις των νειάτων της

«Μου έλεγαν ότι δεν αξίζω για εξώφυλλο». Η Gisele για τις 42 συνεχόμενες απορρίψεις των νειάτων της
Η 11χρονη Gisele, δεύτερη από αριστερά. Gisele Bundchen

Προωθώντας τη μονογραφία της που κυκλοφορεί ξανά από τις εκδόσεις Taschen στις 10 Μαϊου -όχι στην απαγορευτική τιμή της συλλεκτικής έκδοσης που ξεπούλησε το περασμένο φθινόπωρο-, η Gisele Bündchen μιλάει με ειλικρίνεια για την αρχή της καριέρας της.

“Θυμάμαι μου έλεγαν ότι η μύτη μου ήταν πολύ μεγάλη ή ότι τα μάτια πολύ μικρά για να καταφέρω να κλείσω εξώφυλλο σε κάποιο περιοδικό” λέει χαρακτηριστικά στο People για τα πρώτα δύσκολα χρόνια της στη σκηνή της μόδας στη Βραζιλία.

Bέβαια όπως αποδείχθηκε η απόρριψη μόνο καλό της έκανε. Πρόσωπο σε οίκους πολυτελείας και μια επαγγελματίας του χώρου που δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα που έχει τόσο επιμελημένα χτίσει, η Gisele εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, The Tonight Show, για να μιλήσει για τη ζωή της σήμερα.

Η εμφάνιση της στο βραδινό σόου αποδείχθηκε πολύ αστεία όταν το μοντέλο παρέδωσε τη σκυτάλη της πασαρέλας στον Τζίμι Φάλον, με ψηλοτάκουνα.

“Αυτού του είδους η κριτική είναι πολύ σκληρή όταν είσαι μόλις 14 ετών. Με έκανε να αισθανθώ μεγάλη ανασφάλεια. Ένιωθα περίεργα γιατί ήμουν η πιο ψηλή και έδειχνα πιο ανεπτυγμένη σε σχέση με άλλα κορίτσια της ηλικίας μου” λέει και υπενθυμίζει την καλύτερη συμβουλή που της έδωσε ποτέ ο πατέρας και μάνατζερ της στα πρώτα χρόνια της στη βιομηχανία της μόδας.

“Την επόμενη φορά πες τους, έχω μεγάλη μύτη κάτι που συνοδεύει την μεγάλη προσωπικότητα μου” της είπε.

gisele child 435

Στην ίδια συνέντευξη η 35χρονη Βραζιλιάνα αποκαλύπτει ότι απορρίφθηκε 42 φορές πριν καταφέρει να περπατήσει για τον οίκο μόδας Alexander McQueen. Όταν το έκανε, για το show Άνοιξη/Καλοκαίρι 1998 στο Λονδίνο η καθιέρωση δεν άργησε να έρθει.

Τον Αύγουστο του 1998 η Gisele γίνεται το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue ξεκινώντας τον πρόλογο στην ευπώλητη ιστορία της.

giselevogue e1461869399932

ΔΗΜΟΦΙΛΗ