ΜΟΔΑ

Balenciaga: Σχεδίασε T-shirt αφιερωμένο στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας

Balenciaga: Σχεδίασε T-shirt αφιερωμένο στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας
Το T-shirt από οργανικό βαμβάκι φέρει ουκρανική σημαία στο μπροστινό μέρος και έναν κωδικό QR στο πίσω μέρος balenciaga.com

Ο οίκος Balenciaga υποστηρίζει την πλατφόρμα United24 για βοήθεια προς τους πρόσφυγες.

Το T-shirt από οργανικό βαμβάκι φέρει ουκρανική σημαία στο μπροστινό μέρος και έναν κωδικό QR στο πίσω μέρος.

Το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας United24 εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως κύριος χώρος συγκέντρωσης φιλανθρωπικών δωρεών για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Τα κεφάλαια μεταφέρονται στους επίσημους λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας και διατίθενται από αρμόδια υπουργεία για την κάλυψη των πιο πιεστικών αναγκών.

Ο Γεωργιανός σχεδιαστής μόδας, Ντέμνα Γκβασάλια διευθυντής δημιουργικού του Balenciaga, υποστηρίζει θερμά την Ουκρανία από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή στη χώρα τον Φεβρουάριο.

Ο Ντέμνα Γκβασάλια, πρόσφυγας και ο ίδιος της κατεστραμμένης από τον πόλεμο Γεωργίας, εξερεύνησε την εισβολή της Ρωσίας στην πατρίδα του στη συλλογή SS19 της κολεκτίβας Vetements.

Η σχεδιαστής μόδας αφιέρωσε στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 του Balenciaga, η οποία παρουσιάστηκε λίγες μέρες μετά την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων της Ρωσίας πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας και στη συνέχεια ανακοίνωσε δωρεές στην Ουκρανία σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ