ΜΟΔΑ

Η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης, πριν από τη Μυτιλήνη, στη Vogue

Η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης, πριν από τη Μυτιλήνη, στη Vogue

Tα νέα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημους κύκλους ωστόσο, σύμφωνα με το ελληνικό διαδίκτυο, η 29χρονη πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης Sirivannavari Nariratana και ο Γάλλος αγαπημένος της θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης στην καθολική εκκλησία του Αγίου Βαλεντίνου της Μυτιλήνης τον Αύγουστο.

Fashion icon, ερωτευμένη με τη μόδα όσο και την ιππασία, η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης Sirivannavari θεωρείται μια άξια εκπρόσωπος των νέων γαλαζοαίματων. Κομψή, με την εμφάνισή της στον γάμο του Αλβέρτου του Μονακό το 2011 να θεωρήθηκε από πολλούς το highlight μιας τελετής της πολυτέλειας, η Sirivannavari Nariratana είναι η μοναδική κόρη του διαδόχου του θρόνου της Ταϊλάνδης πρίγκιπα Maha Vajralongkorn και εγγονή του βασιλιά Bhumibol Adulyadej.

Γεννημένη στις 8 Ιανουαρίου του 1987 και μεγαλωμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και μετακόμισε με τη μητέρα και τα αδέρφια της μετά το διαζύγιο των γονιών της η 29χρονη βρέθηκε στις σελίδες του Forbes φιγουράροντας στη λίστα με τους 20 πιο πολλά υποσχόμενους γαλαζοαίματους νέας γενιάς.

Aπό τις 15 Ιουνίου 2015 έχει επιστρέψει στην Ταϊλάνδη μετά από απαίτηση του βασιλιά και παππού της.

Τακτική πελάτισσα των οίκων μόδας του Παρισιού, με τα κόκκινα χαλιά να είναι η δική της πασαρέλα και τον οίκο του Balmain έναν από τους αγαπημένους της, η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης δεν είναι απλά μια θαυμάστρια της μόδας.

princess

Facebook/ H.R.H Princess Sirivannavari Nariratana

Σχεδιάστρια η ίδια από το 2005, η ετικέτα της Sirivannavari αποδεικνύει ότι η Nariratana έμαθε πραγματικά την τέχνη του στιλ στη σχολή École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne του Παρισιού.

Έχοντας ήδη εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Πανασιατικούς Αγώνες το 2005 στο άθλημα της Αντιπτέρισης (Badminton) η Siriwannawari είναι δεύτερη στη σειρά για το θρόνο της χώρας της. Μια διασημότητα της μακρινής ηπείρου, η περιουσία της ξεπερνάει τα 35 δισ. δολάρια κοσμεί τις σελίδες της δικής της Vogue.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ