ΜΟΔΑ

Η PANERAI και ο Οίκος KESSARIS παρουσιάζουν μία νέα Boutique στην καρδιά της Αθήνας

Η PANERAI και ο Οίκος KESSARIS  παρουσιάζουν μία νέα Boutique  στην καρδιά της Αθήνας

Η Panerai αποκαλύπτει τη νέα της Boutique στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της, τον Οίκο KESSARIS. Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Βουκουρεστίου με τα πιο διάσημα brands παγκοσμίως, η νέα Panerai Boutique που ξεχωρίζει με τον έντονο χαρακτήρα της υποδέχεται τους λάτρεις των ρολογιών και τους προσκαλεί να ανακαλύψουν έναν κόσμο Ιταλικής φινέτσας και design σε συνδυασμό με την Ελβετική τεχνογνωσία στον κλάδο της ωρολογοποιίας.

Με γνώμονα τις αξίες που καθορίζουν την ταυτότητα της Panerai, ο σχεδιασμός της Boutique αντιπροσωπεύει τα στοιχεία που συνδέουν το παρελθόν του brand με το μέλλον του: Ιταλικό DNA, Θαλάσσιος Κόσμος, Τεχνογνωσία και Σύγχρονοι Ήρωες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε με τον, επί χρόνια συνεργάτη μας, Οίκο KESSARIS, τη νέα Panerai Boutique στην καρδιά της Αθήνας. Η Boutique είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντικατοπτρίζει τις αξίες που ορίζουν την ταυτότητα της Panerai και είμαστε ευτυχείς που μέσα από αυτήν προσφέρουμε σε κάθε λάτρη του ρολογιού την ευκαιρία να ανακαλύψει έναν ξεχωριστό κόσμο Ιταλικού σχεδιασμού και Ελβετικής τεχνογνωσίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή την εξέλιξη στη συνεργασία μας με τον Οίκο KESSARIS και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε από κοινού αξέχαστες εμπειρίες για τους πελάτες μας, στην Αθήνα» αναφέρει ο CEO της Panerai, Jean-Marc Pontroué.

Ο Βασίλης Καίσαρης, Πρόεδρος & CEO της ORA KESSARIS δηλώνει «Είμαστε υπερήφανο μέλος της οικογένειας της Panerai για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο μακροχρόνιος δεσμός μας τώρα τιμάται περαιτέρω με τη λειτουργία της νέας Panerai Boutique στην Βουκουρεστίου 24. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το νέο κεφάλαιο της συνεργασίας μας στην Αθήνα και ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε μαζί στους πελάτες μας».

Η Panerai ιδρύθηκε στη Φλωρεντία και εμπνέεται συνεχώς από τις Ιταλικές της ρίζες. Μετουσιώνει την παράδοση, τον Ιταλικό τρόπο ζωής και την εξαιρετική Ελβετική δεξιοτεχνία όχι μόνο στα ρολόγια της, αλλά και στην αίσθηση που αποπνέουν τα καταστήματά της με την χαρακτηριστική τους εμφάνιση.

Η είσοδος στη Boutique σηματοδοτεί την έναρξη ενός ταξιδιού μύησης στην εμπειρία της Panerai. Οι πελάτες καλούνται να βουτήξουν σε έναν κόσμο, όπου η ποιότητα συναντά την τεχνογνωσία. Η ανεπιτήδευτη κομψότητα του εσωτερικού της Boutique εκφράζεται μέσα από τα υψηλής αισθητικής έπιπλα και αντικείμενα Ιταλών σχεδιαστών. Στον χώρο του Counter Bar και των Counter Tables παρουσιάζεται η πλούσια συλλογή των ρολογιών, ενώ παράλληλα οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Ιταλικό τελετουργικό του καφέ ή ενός signature aperitivo ποτού, κατά τη διάρκεια της εξυπηρέτησής τους.

Η επιρροή του Θαλάσσιου Κόσμου και των ανθρώπων της περιπέτειας, σημαντικά μέρη της ιστορίας και της ταυτότητας της Panerai, διαφαίνεται μέσα από τις οθόνες και τις κινούμενες εικόνες που κοσμούν τους τοίχους της Boutique και προσθέτουν μια ζωντανή αίσθηση του υποθαλάσσιου κόσμου μέσα στο χώρο.

Η νέα Panerai Boutique στην καρδιά της Αθήνας, στη Βουκουρεστίου 24, υποδέχεται τους πελάτες της σε έναν προορισμό άνεσης και συναρπαστικών εμπειριών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ