ΜΟΔΑ

Ο Μπραντ Πιτ αφήνει τη ζωή του στα χέρια της Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ αφήνει τη ζωή του στα χέρια της Αντζελίνα Τζολί
Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin for V Magazine

Δέκα χρόνια μετά την γνωριμία τους στα πλατό της ταινίας “O Κύριος και η Κυρία Σμιθ” και μια ολόκληρη, λαμπερή μέσα στη διαφορετικότητα της φαμίλια αργότερα, φωτογραφίζεται για το V Magazine και αποδεικνύει ότι είναι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ των καιρών μας.

Προλογίζοντας την πρεμιέρα της ταινίας By The Sea στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την (σκηνοθέτιδα επίσης) γυναίκα της ζωής του, Αντζελίνα Τζολί ο 51χρονος ηθοποιός είναι ένα icon και το αποδεικνύει καρέ καρέ. Βέβαια υπάρχουν πολλοί λόγοι να εκτιμήσεις τη φωτογράφηση που έκανε με τους μάγους της εικόνας, το ντουέτο Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

Υπάρχει το πρωινό φως που λούζει τα πορτρέτα του, η τόσο πολύ επώδυνα 70s κόμη, το στυλ του Ρέντφορντ που εκθειάζει. Υπάρχουν όμως και τα λόγια του για τη γυναίκα της ζωής του που κάνουν την εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στο περιοδικό V μια ωδή στην αγάπη για τη σύντροφο της ζωής του. Οι φίλες μου ήδη αναστενάζουν.

Εκείνος για εκείνη

“Στα γυρίσματα λειτούργησα ακολουθώντας το ένστικτο μου. Η Άντζι και εγώ έχουμε τόση ιστορία μαζί, τόση κατανόηση μεταξύ μας που δεν χωράει αμφισβήτηση πουθενά”.

“Κάθε φορά που η μέρα τελειώνει γινόμαστε γονείς, αποχαιρετάμε τα τρελά, υπέροχα παιδιά μας και μιλάμε μαζί τους για τη μέρα τους. Εννοείται ότι θα ελέγξουμε εάν βούρτσισαν τα δόντια τους για βράδυ, έτσι δεν θα έχουμε άγχος... μέχρι την επόμενη νύχτα”.

“To By the Sea μάλλον δεν ήταν και ο πιο ευχάριστος τρόπος να περάσεις το γαμήλιο ταξίδι σου αλλά από την άλλη, το να προσπαθείς και να παλεύεις για να κάνεις κάτι καλύτερο... πες μου μία καλύτερη μεταφορά για το γάμο. Δεν πρόκειται για μια ταινία που ακολουθεί τη γνωστή αφηγηματική λογική, είναι ένα ήσυχο, ώριμο βλέμμα στις προκλήσεις της αγάπης και της απώλειας”.

Η Αντζελίνα Τζολί και η γαλαζοαίματη οικογένεια της στις σελίδες της Vogue

“Είναι εκπληκτικό πόσο απολαμβάνω τη σκηνοθεσία της γυναίκα μου. Είναι αποφασιστική, έχει φοβερό ένστικτο, κοφτερή και ναι, μπορώ να το πω, σέξι εκεί που πρέπει”.

“Την εμπιστεύομαι με τη ζωή μου”.

Ξέρω, αναστεναγμοί. Ολόκληρη η αγάπη του στην ιστοσελίδα του περιοδικού εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ