ΜΟΔΑ

Η Αντζελίνα Τζολί μπαίνει στον κόσμο της μόδας με το Atelier Jolie

Η Αντζελίνα Τζολί μπαίνει στον κόσμο της μόδας με το Atelier Jolie
Η Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσε μέσω Instagram το νέο επιχειρηματικό της βήμα (Vianney Le Caer/Invision/AP)

Η χολιγουντιανή σταρ Αντζελίνα Τζολί είναι η τελευταία διασημότητα που μπαίνει στον κόσμο της μόδας με τη δική της εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ, Atelier Jolie.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανακοίνωσε το νέο επιχειρηματικό της βήμα με την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram:

«Ξεκινάω κάτι καινούργιο σήμερα, μια κολεκτίβα όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν. Το Atelier Jolie είναι ένα μέρος για δημιουργικούς ανθρώπους, που θα συνεργαστούν με μια οικογένεια από επαγγελματίες ράφτες, πατρονίστ και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Πηγάζει από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς μόδιστρους και δημιουργούς με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, από την επιθυμία να κάνω χρήσιμο το υψηλής ποιότητας vintage υλικό και στοκ το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο, και από την επιθυμία να γίνω μέρος ενός κινήματος που προωθεί την αυτοέκφραση».

https://www.instagram.com/p/CsWTkDLRUk_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε μία άλλη ανάρτηση, αυτή τη φορά στο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram, επισημαίνεται: «Το Atelier Jolie επιθυμεί να συνδράμει άλλους στην προσπάθειά τους για εκδημοκρατισμό της βιομηχανίας της μόδας, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε μία κολεκτίβα από ανερχόμενους σχεδιαστές και δεξιοτέχνες τεχνίτες.

Θα υπάρχει επίσης μία συμπεριληπτική online πηγή για την αναζήτηση μόδιστρων και ραφτών, που θα χρησιμοποιούν προσεχτικά επιλεγμένα στοκ υφάσματα και vintage υλικά για τη δημιουργία μοναδικών κομματιών που θα ενσαρκώνουν την προσωπική δημιουργικότητα».

https://www.instagram.com/p/CsWTcg7JHlB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αντζελίνα Τζολί είναι η τελευταία σε μια σειρά από διασημότητες που έχουν δημιουργήσει τα δικά τους brands μόδας και ομορφιάς. Το Fenty Beauty της Ριάνα, το Rare Beauty της Σελένα Γκόμεζ, το SKKN της Κιμ Καρντάσιαν και το Haus Labs της Lady Gaga είναι μερικά μόνο από αυτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ