ΜΟΔΑ

Ο Φάρελ Γουίλιαμς παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τη Louis Vuitton

Ο Φάρελ Γουίλιαμς παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τη Louis Vuitton
AP Photo/Louise Delmotte

O Φάρελ Ουίλιαμς πήγε στο Χονγκ Κονγκ για τη δεύτερη κολεξιόν του με τον οίκο μόδας Louis Vuitton, όπου παρουσίασε την τελευταία του συλλογή ανδρικών ρούχων σε μια πασαρέλα με θέα το λιμάνι της πόλης τη νύχτα.

Η επίδειξη μόδας προσέλκυσε τα πλήθη στο Victoria Dockside, έναν παραλιακό πεζόδρομο γεμάτο από εμπορικά, εκθεσιακά κέντρα και ξενοδοχεία, το οποίο φέρει την υπογραφή του Άντριαν Τσενγκ, ενός εκ των κορυφαίων κτηματομεσιτών του Χονγκ Κονγκ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την ώρα που ο τουρισμός επιστρέφει στην περιοχή μετά την πανδημία και καθώς το Χονγκ Κονγκ επιδιώκει να ανακτήσει τη λάμψη του, έπειτα από παρατεταμένες περιόδους λοκντάουν.

Θαυμαστές της μόδας και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν πριν από το σόου, ορισμένοι σε βάρκες, αδημονώντας να δουν διάσημες προσωπικότητες όπως τον Κινέζο ηθοποιό Ντίλαν Ουάνγκ και το συγκρότημα Mirror, ενώ ένα παραδοσιακό ξύλινο πλοίο έπλεε σε κοντινή απόσταση, με τα πανιά του να φωτίζονται από το μονόγραμμα της Louis Vuitton.

AP Photo/Louise Delmotte

Μουσικοί με γιουκαλίλι ξεκίνησαν την επίδειξη, παίζοντας μουσική που είχε συνθέσει ο Ουίλιαμς, ο Αμερικανός ράπερ Swae Lee και ο Πορτορικανός τραγουδιστής Ράου Αλεχάντρο.

Τα μοντέλα διέσχισαν τη Λεωφόρο των Αστέρων, που είχε καλυφθεί με άμμο, παρουσιάζοντας άνετα, καλοραμμένα ρούχα, που παρέπεμπαν μεταξύ άλλων σε στολές ναυτών ή ακόμα και πουκάμισα με χαβανέζικα μοτίβα.

Ο Φάρελ Ουίλιαμς, ηλικίας 50 ετών, διάσημος για τις επιτυχίες του «Happy» και «Blurred Lines», προκάλεσε εντυπώσεις με την πρώτη επίδειξη μόδας που υπέγραφε για λογαριασμό του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι, τον Ιούνιο, όπου παρουσίασε τη συλλογή του στην Πον Νεφ μαζί με τον Τζέι Ζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ