ΜΟΔΑ

Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Ουέστ, Sia, Crawford και Balmain δακρύζουν σε ένα όργιο μόδας

Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Ουέστ, Sia, Crawford και Balmain δακρύζουν σε ένα όργιο μόδας

Μουσικό clip, καμπάνια συλλογής Γαλλικού oίκου ή και τα δύο; Η τρίτη επιλογή είναι και η σωστή.

Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη των Kimye στο Harper’s Bazaar το ζευγάρι της βιομηχανίας του θεάματος επιστρέφει, αυτή τη φορά όχι για να τσακίσει την Τείλορ Σουίφτ με κάποιες αναρτήσεις που αποδεικνύουν ότι η Σουίφτ δεν ήταν ποτέ ένα θύμα του Κάνιε αλλά κοινωνός σε ένα κόλπο που δεν έμεινε κρυφό.

Στη συνέντευξη του περιοδικού ο Κάνιε εκθείασε τη σύζυγο του για την τόλμη και τις καμπύλες της. Σε ερώτηση για το πως αντιμετωπίζει τις γυμνές selfies της διάσημης συζύγου του, ο Ουέστ απάντησε: “Λατρεύω τις γυμνές της selfies. Λατρεύω και αυτές που είναι τραβηγμένες από πίσω και από πλάι και από εμπρός. Απλά λατρεύω να την βλέπω γυμνή. Λατρεύω την γύμνια και αγαπώ τα όμορφα σχήματα και νιώθω σαν να βλέπω μία σύγχρονη εκδοχή ενός πίνακα της Αναγέννησης. Είναι σημαντικό για την Kim να διατηρεί τις καμπύλες της”.

“Είναι σημαντικό για την Kim να έχει αυτό το κορμί. Αν δεν το δείξει είναι σαν να μην τραγουδάει η Adele” πρόσθεσε.

gallery 1469546222 hbz september 2016 cover 1

Τώρα ο Ουέστ και η Καρντάσιαν αποδεικνύουν ξανά ότι είναι blue chip στο χρηματιστήριο του μάρκετινγκ και της μόδας με τη συμμετοχή τους στο κομμάτι Wolves που ντύνει και την συλλογή του οίκου Balmain. Ένα ντουέτο με τη Sia και κάθε μοντέλο που αξίζει στο μουσικό κλιπ που έχει στιλ, λάμψη και εμπορική δύναμη μεγατόνων. Alessandra Ambrosio, Joan Smalls, Cindy Crawford αλλά και ο ίδιος ο σχεδιαστής και εγκάρδιος φίλος του ζευγαριού Olivier Rousting συμμαχούν σε ένα όργιο μουσικό γεμάτο από μόδα σκηνοθετημένο από τον μάστορα της εικόνας Steven Klein.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ