ΜΟΔΑ

Γιατί ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πρέπει να προσέχει τη Νίνα Αγκντάλ και μετά τη Μύκονο

Γιατί ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πρέπει να προσέχει τη Νίνα Αγκντάλ και μετά τη Μύκονο

Ξαφνικά ένα νέο κορίτσι του modeling απασχολεί τα media της Ελλάδας χωρίς να το περίμενε κανείς. Η Δανή Νίνα Αγκντάλ είναι το δέκατο μοντέλο της Victoria's Secret που έχρισε σύντροφο του ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και η Μύκονος ήταν εκεί για να απαθαντίσει κάθε στιγμή τους.

Με τον Οσκαρούχο ηθοποιό να παλεύει για την ελάχιστη ιδιωτικότητα στο νησί των ανέμων, χωρίς να το καταφέρνει απαραίτητα, και την Αγκντάλ στο πλευρό του, η κοπέλα από τη Δανία έγινε μια διασημότητα του Ιουλίου 2016 ακόμη και αν η καριέρα της έχει ξεκινήσει 4 χρόνια πριν, όταν έκανε το ντεμπούτο της το 2012 στο Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Έκτοτε, με εξαιρετικά συνοπτικές διαδικασίες η Αγκντάλ κέρδισε τον τιμητικό τίτλο 'Rookie of the Year', περπάτησε στην πασαρέλα των ελάχιστων υφασμάτων (βλ. Victoria's Secret) και έγινε το κορίτσι που θέλησαν οι διάσημοι. Προτού τον ΝτιΚάπριο η Αγκντάλ ήταν ζευγάρι με τον γόη των Maroon 5, Άνταμ Λεβίν. Αλλά αυτά είναι υποθέσεις από το παρελθόν που η ίδια θα ήθελε να ξεχάσει.

Τα media οργίασαν τότε, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Λεβίν όχι μόνο χώρισε τη Δανή καλλονή με συνοπτικές διαδικασίες (κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για ένα SMS μερικών μόνο χαρακτήρων) αλλά ελάχιστες μέρες μετά έκανε πρόταση γάμου στην πρώην του, Behati Prinsloo, επίσης μοντέλο. H τελευταία είπε ναι.

Ωστόσο η Αγκντάλ είναι μια Βαλκυρία των καιρών μας. Εξαιρετικά ήρεμη με τη δημοσιότητα που είχε ο σκληρός επίλογος του πολυφωτογραφημένου ειδυλίου της, η Νίνα απέδειξε ότι είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό, σκανδιναβικό υλικό.

“Είμαι 21 ετών και δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να ξέρει τι είναι η αγάπη στα 21. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Συνέβη για τον Άνταμ και την Behati και είμαι χαρούμενη γι' αυτούς. Δεν στεναχωριέμαι καθόλου για τέτοια πράγματα” είπε.

“Πολλά κορίτσια έχουν από πολύ μικρές το γάμο ή μια σχέση ή τον έρωτα στο μυαλό τους. Είμαι 21, ok; Βγείτε έξω, πιείτε μια τεκίλα και σταματήστε να ανησυχείτε για τέτοια πράγματα”.

https://www.instagram.com/p/p

"Θέλω να κάνω εκατό παιδιά"

Αυτό έλεγε τότε ωστόσο σήμερα η Αγκντάλ αφήνει μια άλλη γυναίκα της οικογένειας της να μιλήσει εκ μέρους της. Σε συνέντευξη της η γιαγιά της Λόνα προειδοποίησε τον ΝτιΚάπριο για τη συμπεριφορά του απέναντι στην εγγονή της.

"Δεν τον έχουμε γνωρίσει ακόμη. Η γνωριμία τους κρατάει έξι χρόνια. Ελπίζω τώρα να είναι σε μια ώριμη φάση ο ίδιος" είπε για τον 41χρονο σταρ η πρόγονος της Αγκντάλ. Το ειδύλιο τους έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Από το μαλιμπού στο St Tropez και τη Μύκονο η Αγκντάλ είναι το κορίτσι του ΝτιΚάπριο και αντέχει πολλά. Το κυνήγι των παπαράτσι, την υστερία των κοσμικών της Μυκόνου, τη ζέστη είτε στη Ζανζιβάρη όπου και φωτογραφήθηκε φέτος για το Sports Illustrated 2016 αλλά και τους ανέμους των Κυκλάδων.

Ένα πρόσωπο που έχει χαρίσει τις αναλογίες και το πρόσωπο της σε πολλές καμπάνιες και brands η Αγκντάλ από την Κοπεγχάγη έχει ύψος 1,76 και ανήκει στη στρατιά του Elite Model Management.

Σύμφωνα με την ίδια ο λόγος που έχει τόση πέραση και κλείνει φωτογραφίσεις και συμβόλαια καθώς δεν έχει κάτι υπερβολικό, "είναι ένα κορίτσι σαν όλες και για αυτό μπορούν να ταυτιστούν μαζί της". Χμ, ό,τι πει.

Δυνατή στα social media με τουλάχιστον 1,3 εκατ. followers μόνο στο Instagram η Νίνα Αγκντάλ δεν είναι απλά ένα ακόμη κορίτσι του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που διασκέδασε με τη φιέστα της Μυκόνου του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ