ΜΟΔΑ

Η τέλεια γυναίκα, μια απάτη για όλους

Η τέλεια γυναίκα, μια απάτη για όλους

Λίγες ημέρες πριν, ο πλαστικός χειρουργός Julian Silva αποφάσισε να κάνει τις δουλειές του καλύτερες. Έτσι ανάρτησε στο διαδίκτυο την «αποκάλυψη» του. Την τέλεια γυναίκα όπως απεικονίζεται σε μια σύνθεση σύμφωνα με όλα όσα ζητάνε οι πελάτισσες του εδώ και μία δεκαετία.

Ο Julian Silva που έχει έδρα του το Centre for Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery στο Λονδίνο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες επιμένουν και επιθυμούν να μοιάζουν με την Τζένιφερ Λόπεζ (στα φρύδια), την Κίρα Νάιτλι (στα μάτια), τη Μάιλι Σάιρους (στο μέτωπο), την Αντζελίνα Τζολί (στα ζυγωματικά), την Κέιτ Μίντλετον (στη μύτη), την Πενέλοπε Κρουζ (στα χείλη), την Ριζ Ουίδερσπουν (στο δέρμα), τη Σελένα Γκόμεζ (στο πηγούνι) και τη Cher (στο περίγραμμα του σαγονιού).

Πολλοί πίστεψαν ότι έλεγε αλήθειες, άλλοι πάλι σχολίασαν ότι αυτή η σύνθεση του είναι ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική αν και κάπως τρομακτική. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο πλαστικός χειρουργός τα αποτελέσματα ήρθαν έπειτα από έρευνες ετών, με τους ειδικούς να πραγματοποιούν πάνω από 1.000 συνδυασμούς , παίρνοντας χαρακτηριστικά από γυναίκες ασθενείς τα τελευταία δέκα χρόνια κοκ.

copy nina

Βέβαια όλα ήταν ένα viral ψέμα.

Όταν οι χρήστες των social media είδαν το combo της τέλειας γυναίκας αναγνώρισαν στο πρόσωπο της μια γυναίκα που ήδη υπάρχει και κυκλοφορεί ανάμεσα μας.

Η τέλεια γυναίκα του Silva είναι η Νίνα Ντόμπρεβ (Nina Dobrev) που γεννήθηκε ως Νικολίνα Κωνσταντίνοβα Ντόμπρεβα, στα Βουλγάρικα απαντάει στο Нина Константинова Добрева και ο πατέρας της, Νικολάι Ντόμπρεβ είναι Βούλγαρος ειδικός υπολογιστών ενώ η μητέρα της, Μιχαέλα Κώνστανταϊν (πραγματικό όνομα: Μιχαέλα Κωνσταντίνοβα Ράντεβα) είναι καλλιτέχνης.

Λίγα ακόμη πράγματα για τη Νίνα; Και βέβαια. Σύμφωνα με την σελίδα της στη Wikipedia η Νίνα που ζει στον Καναδά από τα δύο της είναι μια στάρλετ των millennial καιρών, πρωταγωνιστεί στο Vampire Diaries εδώ και χρόνια και πρόκειται σύντομα να εμφανιστεί δίπλα από τον Vin Diesel στην ταινία xXx3. Μέχρι τότε διασκεδάζει πολύ τη δημοτικότητα της κατά λάθος και απολαμβάνει την ψεύτικη είδηση ότι είναι μια τέλεια γυναίκα.

Ο πλαστικός πάλι που ισχυρίστηκε ένα ψέμα δεν μοιάζει να απολαμβάνει στο ελάχιστο το ότι έγινε ένας περίγελος στο διαδίκτυο πουλώντας ψηφιακά επεξεργασμένα πρότυπα για πλαστικούς καιρούς.

silva

ΔΗΜΟΦΙΛΗ