ΜΟΔΑ

Οι Ομπάμα, το πιο ερωτικό ζευγάρι του Λευκού Οίκου σήμερα

Οι Ομπάμα, το πιο ερωτικό ζευγάρι του Λευκού Οίκου σήμερα

Μετά από οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ και η πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα ετοιμάζονται να γράψουν τον επίλογο σε ένα κεφάλαιο ζωής που μας τους σύστησε και τους ανέδειξε σε σύμβολα της Αμερικής σήμερα.

Πριν το οριστικό αντίο του Ιανουαρίου, ο POTUS και η FLOTUS είναι το ζευγάρι της χρονιάς στις ΗΠΑ και έχουν ιστορικό άλλοθι για αυτό. Για το μήνα Οκτώβριο η 52χρονη Μισέλ θα εμφανιστεί σε δύο εξώφυλλα περιοδικών: μόνη της στο InStyle και αγκαλιασμένη με τον 55χρονο σύζυγό της, 55 στο Essence.

https://www.instagram.com/p/p

Αν και οι λήψεις τους είναι ήδη κλασικές, μια φωτογραφία από τις εσωτερικές σελίδες του Essence έγινε viral για πολλά. Για το συναίσθημα που αποπνέει, για την οικειότητα στα πρόσωπα τους όπως φωτίζονται μπροστά από ένα παράθυρο, κυρίως όμως, για τον ερωτισμό της.

https://www.instagram.com/p/p

Χωρίς να φοβούνται μήπως εκθέσουν την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον -οι Ομπάμα σε ένα μήνα περίπου θα γιορτάσουν την 25η επέτειο γάμου- το ζευγάρι-σύμβολο μιας μεγάλης κοινότητας της Αμερικής, δείχνει ερωτευμένο, κυρίως όμως ερωτικό. Η Μισέλ Ομπάμα και κυρίως οι καμπύλες της έγιναν ένας βωμός για viral ιαχές που αποθεώνουν τη γυναικεία φιγούρα, τους γλουτούς, το πληθωρικό κορμί.

08 obamas october essence

Το Twitter εννοείται ότι ενθουσιάστηκε με tags όπως #RelationshipGoals και οι χρήστες, άντρες και γυναίκες, αποθέωσαν την Ομπάμα.

Κάποιοι χρήστες του έφτασαν στο σημείο να υποθέτουν ερωτικούς διαλόγους των Ομπάμα "τώρα που τα κορίτσια τους μεγάλωσαν και θα πρέπει να διασκεδάζουν μόνοι τα βράδια". Με πολλούς να υποστηρίζουν ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι η Κιμ Καρντάσιαν (κάποιοι λένε και η Beyoncé) της πολιτικής, τα πρότυπα στη γυναικεία ομορφιά αλλάζουν με τον πιο επίσημο τρόπο.

obamasessence

ΔΗΜΟΦΙΛΗ