ΜΟΔΑ

NYFW: Σούζαν Σάραντον, Missy Elliot & άλλοι στο «παραισθησιογόνο» fashion film του Μάρκ Τζέικομπς

NYFW: Σούζαν Σάραντον, Missy Elliot & άλλοι στο «παραισθησιογόνο» fashion film του Μάρκ Τζέικομπς

"Ήταν σαν ταινία του Φελίνι με τον σκηνοθέτη χαμένο στα παραισθησιογόνα, σαν το ή το Σατυρικόν με ναρκωτικά". Έτσι σχολίασε η Άνι Κλαρκ, ή αλλιώς η καλλιτέχνιδα με το όνομα St. Vincent για το πείραμα που συμμετέχει. 

H συνεργία του με τον γκουρού της hip-hop Harold "Hype" Williams είναι μια καμπάνια της εταιρίας του και έγινε αφορμή για τον σχεδιαστή να είναι εξώφυλλο σε ένα περιοδικό όχι μόδας αλλά μουσικής. Στο Billboard ο Τζέικομπς αποκαλύπτει την είσοδο του στη σκηνή του στιλ που έχει soundtrack με ένα video clip ωδή στη μόδα, όπως ο ίδιος την ορίζει, και βέβαια ανακοινώνει ότι θα είναι ο σχεδιαστής μόδας για την Apple Music αυτό το μήνα δημιουργώντας playlist για το μήνα του στιλ.

bb23 Marc Jacobs St Vincent 101 a billboard 1500

O Τζέικομπς που θα παρουσιάσει τη συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (NYFW) δημιούργησε ένα οπτικοακουσικό ταξίδι σε μια εικονική επίδειξη μόδας που συμμετέχουν το παλιό και το νέο αίμα της αμερικανικής show-biz ως πρόλογο σε όλα όσα ακολουθούν.

Έχει στο πλάι του πολλούς. Από τη Σίσι Σπέισεκ και τη Σούζαν Σάραντον στους St. Vincent, Missy Elliott, Courtney Love, Marilyn Manson και Cara Delevingne, άπειροι σταρ δίνουν το παρόν στο fashion film του σχεδιαστή που δεν φοβήθηκε ποτέ το σκάνδαλο -ακόμη και όταν έκανε γυμνές αναρτήσεις στο Instagram που ανέχεται λίγα -ή επιλεκτικά πολλά.

mac insta

Σε λιγότερο από 24 ώρες βέβαια ο Τζέικομπς έκανε μια ακόμη στρατηγική κίνηση επικοινωνίας, αυτή τη φορά φέρνοντας δίπλα του το νέο αίμα του παλιού, αμερικανικού, modeling.

H 15χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Kaia Gerber, έκλεισε ακόμη μια καμπάνια με την εταιρία καλλυντικών Marc Jacobs Beauty συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας.

kaia jacobs

ΔΗΜΟΦΙΛΗ