ΜΟΔΑ

NYFW: Η πτώση της Bella Hadid, μια ακόμη νίκη της στην πασαρέλα

NYFW: Η πτώση της Bella Hadid, μια ακόμη νίκη της στην πασαρέλα
INSTAGRAM

Η μικρή αδελφή της Gigi Hadid, η 19χρονη Bella, συμμετείχε την Πέμπτη στην Eβδομάδα Mόδας της Νέας Υόρκης, για τον Michael Kors.

Το 19χρονο μοντέλο εμφανίστηκε αγέρωχη στη πασαρέλα, έχοντας όλα τα βλέμματα πάνω της, μεταξύ των οποίων και της Αnna Wintour, διευθύντρια της Vogue και στενή φίλη του σχεδιαστή. Οι φωτογράφοι "κλείδωσαν" τους φακούς τους πάνω της και το μοντέλο άρχισε να περπατά φορώντας ένα μαύρο, εντυπωσιακό σύνολο του διάσημου σχεδιαστή.

Σε μια στροφή του διαδρόμου όμως τα ψηλοτάκουνα την "πρόδωσαν" με το ανερχόμενο μοντέλο να πέφτει στο catwalk. Το στραβοπάτημα της ήταν σοκαριστικό για πολλούς που έσπευσαν να απαθανατίσουν την πτώση της Bella Hadid με τα κινητά τους.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Η επαγγελματίας Bella απέδειξε ότι τίποτα δεν μπορεί να την ακυρώσει. Σηκώθηκε, τίναξε τα μαλλιά της πίσω, χαμογέλασε και συνέχισε. "Ακόμη και όταν πέφτει... είναι υπέροχη" σχολίασαν οι χρήστες του διαδικτύου.

Όταν τελείωσε η επίδειξη, ο Bella θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Snapchat, την πληγή που προκάλεσαν τα παπούτσια της από την μοιραία πτώση αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των πληγών.

1062373 385A11E800000578 3789419 Ouch Bella has since taken to Snapchat to share a picture of the m 3 1473878281516 1

Η στάση της 19χρονης Hadid απέναντι στην πτώση της είναι ακριβώς αυτή που θα περίμενε κανείς από ένα κορίτσι που δίνει μάχες, κερδίζοντας συμβόλαια, εξώφυλλα και χρήμα. "Είχα δύο επιλογές, μπορούσα να κουλουριαστώ σε μια γωνία και να αφήσω τη ντροπή να με πεθάνει. Ή να σηκωθώ και να συνεχίσω για να φέρω εις πέρας την αποστολή μου. Αυτό και έκανα. Άλλωστε και στην καθημερινότητα μας όταν πέφτουμε, σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε" είπε.

Η Bella εν δράσει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ