ΜΟΔΑ

Ο Τζάστιν Τριντό είναι γυμνός

Ο Τζάστιν Τριντό είναι γυμνός
New York Magazine

Ο 23ος πρωθυπουργός του Καναδά μπορεί να διόρισε στους συνολικά τριάντα υπουργικούς θώκους ίσο αριθμό αντρών και γυναικών γιατί πολύ απλά “είναι 2015” όμως αυτό δεν ήταν το viral των ημερών στην ποπ εκδοχή της επικαιρότητας. Πιο ενδιαφέρον, ακόμη περισσότερο διαμοιρασμένο είναι ο T.T. γυμνός που σε προκαλεί να τον ντύσεις.

Έμπνευση του New York Magazine η χάρτινη κούκλα του φιλελεύθερου 43χρονου ηγέτη Τριντό, φορά μονάχα ένα προβλεπόμενο φύλλο σφενδάμου. Εύλογα κόκκινο για να παραπέμπει στη σημαία του Καναδά, ο Τζάστιν Τριντό είναι στη διάθεση των fashionista να τον ντύσουν σαν έναν πιο ενήλικο και σίγουρα πιο πολιτικοποιημένο Τζάστιν Μπίμπερ.

Αυτό όμως δεν είναι μια ανάρτηση για το παιχνίδι που μυρίζει χρόνια παιδικά.

Είναι μια αφορμή για να αναφερθούμε σε έναν άντρα που έσκασε με ορμή και γίνεται με μαθηματική ακρίβεια ο επόμενος σταρ στη διεθνή πολιτική σκηνή. Ακολουθεί μια συρραφή πληροφοριών για τον Τζάστιν Τριντό, τον βασιλιά του Καναδά που είναι γυμνός.

Ο Τζάστιν Τριντό είναι ο πρώτος

γιός πρώην πρωθυπουργού που εκλέγεται στο ανώτατο αξίωμα της χώρας και αποτελεί τον δεύτερο νεότερο αρχηγό του κράτους στην καναδική ιστορία.

Ο Τζάστιν Τριντό είναι χριστουγεννιάτικο δώρο. Γεννήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1971, όταν ο πατέρας του ήταν ήδη πρωθυπουργός.

Τα στοιχήματα του πολλά και τολμηρά, όχι σαν τις επιλογές από ρούχα που του προτείνει ο fashion editor του New York Magazine. Θέλει να περάσει από το κοινοβούλιο μειώσεις στη φορολογία της μεσαίας τάξης, αύξηση του φόρου στα ανώτερα εισοδηματικά στρώματα αλλά και να δημιουργήσει τις συνθήκες για να υποδεχθεί έως το τέλος του χρόνου τουλάχιστον 25.000 Σύρους πρόσφυγες.

Επιπλέον, αφού χτένισε τα μαλλιά του που έχουν γίνει εμμονή σχολιασμού από ΚΑΘΕ γυναικείου ενδιαφέροντος site του εξωτερικού, δεσμεύθηκε να επιτρέψει στη χώρα να εμφανίσει έλλειμμα 10 δισ. δολαρίων τον χρόνο για τα επόμενα τρία χρόνια ώστε να επενδύσει σε μεγάλα έργα υποδομής, θέλει να τονώσει την αναιμική οικονομική ανάπτυξη της χώρας και υποσχέθηκε να εξομαλύνει τις σχέσεις της Οτάβα με την Ουάσιγκτον.

Επίσης θέλει να δώσει έμφαση στην καταπολέμηση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής.

“Φίλοι μου, νικήσαμε τον φόβο χάρη στην ελπίδα. Νικήσαμε τον κυνισμό με σκληρή δουλειά. Νικήσαμε τον αρνητισμό και τη διχαστική πολιτική με θετικό μήνυμα, που φέρνει τους Καναδούς πιο κοντά” ήταν κάποια λόγια του στο καθιερωμένο ύφος μιας ελπίδας που επίσης έρχεται στην πατρίδα της Πάμελα Άντερσον.

Η εκλογή του πατέρα του Πιερ το 1968 είχε σηματοδοτήσει κοινωνική επανάσταση στον συντηρητικό Καναδά. Για τους προοδευτικούς της χώρας ο Πιερ Τριντό έμοιαζε με σταρ της ροκ μουσικής.

Ο Τζάστιν Τριντό σπούδασε Αγγλική και Γαλλική Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Μαγκίλ του Μόντρεαλ αλλά δεν θέλησε να μείνει στα έδρανα. Προτίμησε να εργασθεί ως εκπαιδευτής σνόουμπορντ αλλά και να είναι οικοδεσπότης ψυχαγωγικής τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Τζάστιν Τριντό πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην πρωθυπουργική κατοικία του 24 Σάσεξ Ντράιβ της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας Οτάβας.

Η νεκρολογία στην κηδεία του πατέρα του ήταν η πρεμιέρα του στη δημόσια σκηνή.

Μετά το διαζύγιο της από τον Πιερ Τριντό, η μητέρα του Μάργκαρετ, φέρεται να είχε σύντομη αλλά ολοκληρωμένη ερωτική σχέση με τον αδελφό του Τζον Φιτζέραλντ «Τζακ» Κένεντι, Τέντι.

Ο Τζάστιν Τριντό δεν κάνει σκάνδαλα. Ακόμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ