ΜΟΔΑ

NYFW: Πως η 14χρονη κόρη της Τζούλιαν Μουρ έκλεψε την παράσταση με μία λήψη

NYFW: Πως η 14χρονη κόρη της Τζούλιαν Μουρ έκλεψε την παράσταση με μία λήψη

H Liv Freundlich και η μητέρα της, Τζούλιαν Μουρ, έδωσαν οικογενειακό παρόν στην επίδειξη του οίκου Ralph Lauren S/S 2017.

Tην Τετάρτη το βράδυ, στην πρώτη, περίοπτη σειρά του show η Liv Freundlich και η μητέρα της κάθισαν παρέα με το απαραίτητο, φωτογενές μίγμα ηθοποιών και μοντέλων που εκτιμάνε οι φωτογράφοι. Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του οίκου Ralph Lauren στο Instagram, ένα από τα πέντε πρόσωπα δεν ταιριάζει ή μάλλον δεν κάνει ό,τι κάνουν οι υπόλοιπες.

Ενώ οι γυναίκες στη φωτογραφία έχουν πάρει την πόζα και φοράνε το προσωπείο του επίσημα-χαριτωμένα-χαμογελάω-σαν-μοντέλο η 14χρονη κόρη της Μουρ σκάει ένα εφηβικό χαμόγελο. Κανονικό.

Δεν είναι ότι θα έπρεπε να δείχνει σοβαρή ή να μη χαμογελάει, η έκφραση της όμως δεν είναι ακόμη αυτή-που-πρέπει για να θυμίζει τις υπόλοιπες και πολλά media βρήκαν στο πρόσωπο της έφηβης μίνι-Μουρ την απροσδόκητη πιο συμπαθητική διάσημη στην NYFW. Aυτή που έκλεψε την παράσταση υποδυόμενη αυτό ακριβώς που είναι. Ένα 14χρονο κορίτσι σε επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, κάτι που απολαμβάνει σαν να έχει φάει ζαχαρωτό ακόμη και αν σε αυτή τη λήψη μοιάζει παράταιρη.

https://www.instagram.com/p/p

Το πιο πιστό αντίγραφο της Μουρ έκλεψε χωρίς να το θέλει την παράσταση σε μια λήψη όπου όλες ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Η μητέρα της, το μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley, η ηθοποιός Annabelle Wallis και η ηθοποιός και επιχειρηματίας Jessica Alba πήραν το υπόμνημα της πόζας. Εκείνη ήταν πολύ απασχολημένη να απολαύσει την Εβδομάδα Μόδας για πρώτη της φορά.

O σχεδιαστής και η μητέρα της την καλωσορίζουν στο στιλ.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ